Emin Güney
Cezalı
- 2 Ocak 2011
- 9.255
- 0
- 1.021
McGeady Emirin dediği kadar varmış cidden. Hem Gökhanı hem de Caneri maymun etti resmen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
%100 hak veriyorum ama tutmadığın takımın maç başlığına gelip saçma sapan yorumlar yazarsan hiç katılmadığım o yorumu hakedersin diye düşünüyorum. Düşünsene Galatasaray'ı tutmayan biri geliyor maç başlığımızda ağzına geleni söylüyor. Ne yaparsın? Tutmuyorsan takımı yazmazsın olur biter. Veya saygı sınırları içerisinde insanları tahrik etmeden yazarsın. Oyuncularımızın dış görüntüleriyle bile alay ediliyor. Ne yapsın şimdi bu takımı tutanlar?
mevlüt hakkinda hem iyi hem kötü yorumlar okuyorum. maci izlemiyorum söyle bir objektif degerlendirme alalim.
ve resmi golü dedi.....
McGeady Emirin dediği kadar varmış cidden. Hem Gökhanı hem de Caneri maymun etti resmen.
benim sahsima yazilmadi o yorum.sadece insanlara "vatan haini" demek agir bir itham oldugu icin müdahale ettim..kiytirik futbol icin insanlara vatan haini denilmesi hosuna gidiyorsa söylenecek baska söz bulamiyorum ömer kardes..
mevlüt hakkinda hem iyi hem kötü yorumlar okuyorum. maci izlemiyorum söyle bir objektif degerlendirme alalim.
en azından kaval kemiğiyle istop yapmaya çalışmıyor ya da duvar pası yapıcam diye rakip kontratağı başlatan pası vermiyor![]()
Yok ama vermiyor adamlar işte, Olcan'ı da bize vermeyecekler, Onur'u da.
Taraftarı bile atıyorum Olcan için, Fenerbahçe'ye bile satılsın ama Galatasaray'a vermesinler diyor artık.
Tolga'yı biz istesek 2 milyona alabilir miydik ?