Hazırlık Maçı | İrlanda 1-2 Türkiye | MS | 25 Mayıs

Ömer Toprak 1 maçta çalım yiyip gol yedirtti diye adamı 2 dk.da asıp kestiniz Adam bundesliga'da 28 maç oynamış CL'de 8 Maç yapmış ve Leverkusen Cl grubundan çıkmış bundesligada ise CL ön elemesine girmiş bir takım yani bakarsak Ömer Toprak Leverkusen için önemli bir oyuncu ve yediği 1 gol yüzündende günah keçisi ilan etmek saçma derim.

töre transferi için 30 mayısı bekliyormuşuz tam bizim futbol fakiri yönetim kafası

Bizim milli takimdan bir halt olmaz anasini satayim. Hic umut yok. Kadro cöplük.

Ömer Toprak 1 maçta çalım yiyip gol yedirtti diye adamı 2 dk.da asıp kestiniz Adam bundesliga'da 28 maç oynamış CL'de 8 Maç yapmış ve Leverkusen Cl grubundan çıkmış bundesligada ise CL ön elemesine girmiş bir takım yani bakarsak Ömer Toprak Leverkusen için önemli bir oyuncu ve yediği 1 gol yüzündende günah keçisi ilan etmek saçma derim.

milli takimda o ve Nuri yetersiz oynuyorlar, artik gurbetçi sendromu nedir...

yerli stoper istiyorsak ömer toprak'i alacaz sevabiyla günahiyla

ramos türk vatandasi da biz mi almadik mi beyler?! :)

niye koray bu ömerden iyi oynar. onca para yerli diye bu herife verilmez. nebileyim zan oynar balta oynar. bu gelmesin. bu maç için demiyorum sadece. diger maçlardada bariz hatalari var.

Dany bizdeyken Şampiyonduk gruptan çıktık hatta yarı final kapısından döndük. Ama dany işte

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

milli sov:happy:ulan melih ALLAH senin belani vermesin!!gazosuna maclari bize dünya kupasi maci diye yutturucak aklinca..

Mental anlamda bizim futbolcular çocuk gibi. Adamlar hep bir iki adım daha önce düşünüyor. Teknik kapasitesi düşük olsa bile.

Chedjou de böyle calimlari cok cok kolay yiyor.

Aklima hemen Ronaldonun posziyonu geliyor.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=ErcAWM5-ffU[/media]

Sadece Ronaldo'dan degil X bir Anadolu topcusu'dan bir cok kere böyle calim yedi Chedjou. Semih'te öyle.

milli takimda o ve Nuri yetersiz oynuyorlar, artik gurbetçi sendromu nedir...

Nuri Dortmund'da da ahim sahim oynamiyor. Iyi oynayan takima ayak uydurabiliyor biraz o kadar.

Toprak saglam ama. Burda elestirenler Bundesliga'da iki mac üst üste izlememistir kendisini bu sezon.

ulan töre transferi için rubinle anlaşıp töre ilede hemen anlaştıktan sonra açıklamamız lazımken 5+3 futbol fakiri bjk yönetimine kapak + kanat özürlü takıma yerli en iyi kanadı almak adına işi bitirmek varken 30 mayısı beklemek neyin kafası ?

ulan töre transferi için rubinle anlaşıp töre ilede hemen anlaştıktan sonra açıklamamız lazımken 5+3 futbol fakiri bjk yönetimine kapak + kanat özürlü takıma yerli en iyi kanadı almak adına işi bitirmek varken 30 mayısı beklemek neyin kafası ?

sakin olur musun muhtemelen bjknin satın alma önceliği için verilen sürenin dolmasını bekliyoruz

Çeptalk

Ronaldo nun calimlarina kolay calim diyen, bos alanda rakip oyuncularin topu 20 metre önüne atip kosmasina ve stoperi dogal olarak gecmesine calim diyen taraftardan bahsediyoruz.

Futbol fakirleri tavan yapmis.

Ishak'tan zeka kokan bi pas geldi son dakikalarda.Herkes dusunmez oyle bi pasi futbol zekasi yerinde demek ki.

Demekki hazırlık maçlarını fazla tınlamıyorlar daha ciddi maçlarda oynuyorlar ayrıca Dany yerli olsa almıcak takım yok inan.

Abi milleti bilmemde biz alsaydık harbi yazıklar olsun derdim düz atletizmci.

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sükürler olsun bitti.cok korktum 2-2 olacak diye.dünya kupasi öncesi takimin morali bozulurdu yoksa!!

Geri
Üst Alt