Hazırlık Maçı | İrlanda 1-2 Türkiye | MS | 25 Mayıs

töre transferi için 30 mayısı bekliyormuşuz tam bizim futbol fakiri yönetim kafası

30 Mayisa kadar bjknin törede opsiyonu var. Mecburen bekleyecekler.

Bu arada sence bizim sorunumuz Selcuk ve Burak mi yoksa diğer yerlilerin en kötü sezonlarin bile bu 2linin yaptiği katkinin yarisini bile yapamiyor olmasi mi?

ulan töre transferi için rubinle anlaşıp töre ilede hemen anlaştıktan sonra açıklamamız lazımken 5+3 futbol fakiri bjk yönetimine kapak + kanat özürlü takıma yerli en iyi kanadı almak adına işi bitirmek varken 30 mayısı beklemek neyin kafası ?

Töre'yi bağladık bence ama tinerciler ağlamasın diye, biz bekledik bjk almayınca aldık diyecez bence.

salihi transfer ettirip üstünden para yiyenin bogazina dursun o paralar. 3 milyon gibi bişey verip hiç oynamayan herif olurmu. mancini filan aldirmadi bu heriflerin çogunu.

koray yetenekli bir oyuncu ama hemen abertmayin bekleyip gelismesini izleyelim sans verilsin tabiki ama yerli olarak stoper alinacaksa en iyisi ömer dir ,ama chedyou dan farki varmi var bence oda türk pasaportu olmasi

ulan töre transferi için rubinle anlaşıp töre ilede hemen anlaştıktan sonra açıklamamız lazımken 5+3 futbol fakiri bjk yönetimine kapak + kanat özürlü takıma yerli en iyi kanadı almak adına işi bitirmek varken 30 mayısı beklemek neyin kafası ?

Benim okudugum Besiktas'la kiralik sozlesmesinin 30 Mayis'ta bittigi, Besiktas'in da opsiyonu var ya, o tarihe kadar beklemek zorundalar resmi olarak.

30 Mayisa kadar bjknin törede opsiyonu var. Mecburen bekleyecekler.

Bu arada sence bizim sorunumuz Selcuk ve Burak mi yoksa diğer yerlilerin en kötü sezonlarin bile bu 2linin yaptiği katkinin yarisini bile yapamiyor olmasi mi?

yerli kalitesi tam bir rezalet onu geçtim yabancılarda öyle takım bitik durumda büyük revizyon + sağlam teknik direktör lazım yabancı sneijder melo muslera telles bruma dışında alayı rezalet kimisi yetenekli veya işi bitmiş kimiside yeteneksiz yerlilerin alayı rezalet zaten yetenekli olanlarda bitmiş vaziyette selçuk inan gibi semihe bakıyorsun o bile geriye gidiyor yedek kaleciler tam bir fiyasko zaten yazmama gerek yok

Show Tv'de milli Şov diyince hayırdır Dünya Kupasına mı gidiyoruz dedim.. komedi ya..

salihi transfer ettirip üstünden para yiyenin bogazina dursun o paralar. 3 milyon gibi bişey verip hiç oynamayan herif olurmu. mancini filan aldirmadi bu heriflerin çogunu.

Burdisso, Ontivero ve Hajrovici kim aldirdi? 3 oyuncunun menajeri italya pazarinda aktifte, ondan soruyorum.

Benim okudugum Besiktas'la kiralik sozlesmesinin 30 Mayis'ta bittigi, Besiktas'in da opsiyonu var ya, o tarihe kadar beklemek zorundalar resmi olarak.

tamamda bitirsinler rubin ve töre ile işi belliki o opsiyonu kullanamayacak zaten bütçesi o bjknin transferde 30 mayısta bittiği an opsiyonun açıklasınlar

Burdisso, Ontivero ve Hajrovici kim aldirdi? 3 oyuncunun menajeri italya pazarinda aktifte, ondan soruyorum.

3 transferde skandal burdisso ve hajrovic son derece yeteneksiz veya yeterli oyuncular değil çok yetersiz ontiveroya gelince belli yetenekli ama yabancı sınırının olduğu ortamda o yaştaki yabancı olmamış çocuğu bonservisle almak ayrı bir saçma

Bu arada unutmusum, bir arada Mancini, sürekli Salihi övüyordu. Sanki ben öyle hatirliyorum.

Transferde son sözü Teknik direktör söyler.

bu sabri ilede sözleşme uzatırlar kesin mücadelesine saygım var ama bakın son 3 4 şampiyonluğa kadroda ama 18 de bile yok takım rezalet olunca hep sabri kalsın denildi sözleşme uzatıldı kesin şimdide uzatırlar aydın desen paratorun son kazığı oldu birde ağır sakatlık geçirdiya artık futbol hayatını bizde bitirir göndermezler evladımız hesabı geleceğimiz hiç açıcı değil aysala güveniyorum ama futbol fakiri yönetimine ve transfer komitesine hiç güvenmiyorum

Daha çok is var ama ben Terim'e inaniyorum, bizi 2016 ve 2018 de oynayacak iyi kadro kuracak.

Destekliyorum, ve her zaman destekleyecegim.

Önemli olan, Kaan Ayhan (Shcalke), Emre Can (Leverkusen) gibileri milli takim oyuncu yapmak çünkü Semih/Toprak ve Topal gibilerle zor basarili olursun.

Maçın en dikkat çeken oyuncusu A.İlhan oldu bana göre

Ozan Tufan da ön liberoda çok iyi iş çıkardı

Ömer Toprak rezaletti. Penaltı ve kırmızı karttı bence de maçın başındaki hareketi

Yediğimiz golde de resmen saçmaladı

Nuri; anlayabilmiş değilim bu çocuğu

Geri
Üst Alt