Hazırlık Maçı | İstanbulspor 0-6 Galatasaray | MS | 4 Mart | GS TV

1677698996596.webp

4 bin kisilik stadyumda ne gelir elde edilecek ki? daha büyük bir stadyumda oynanabilirdi.

İstanbul maçı resmileşmiş ve taraftara da açık sanırım bilet fiyatı olarak 100 TL yazıyor.

Okan
Dubois - Ross - Apo - Adkugbe
Berkan - Hamza
Yunus - Yusuf - Rashica
Baris Alper​

niye hep en berbat statlarda oynuyoruz

Ya senin kulübün buna destek verdikten sonra çık masaya tepin tek etkin yook.
Neyi anlamıyorsunuz!

Kulübün hukukçuları ota boka açıklama yapıyorken nerdeler hani?

Onlar suspus sen ben bağırınca geri vites yapacak zaten. Aynen, aynen. Aç pencerini şimdiden bağır çağır kardeşim, her şeyi hep oturduğunuz yerden Ahmet, Ayşe'den beklemeyin. Biraz da siz öncü olun bakalım. Klavyeden ne kolay.
Benle bir daha iletişime geçme.Sürekli haklı cıkmaya çalışıyorsun ben sana yazmamışım üstüne alınmışsın.Tamam en haklı sensin.

Benle bir daha iletişime geçme.Sürekli haklı cıkmaya çalışıyorsun ben sana yazmamışım üstüne alınmışsın.Tamam en haklı sensin.

Buna tepki koyan arkadaşlar değil miydi yazdığın yorum, yanlış mıyım, buyursunlar demişsin, ben de fikrimi dedim.

En kolay yoldan yine sıvış tabii.
Tamam, yazmam.
Hadi selametle .

Bu olaya yuuuhh diyorum

Bu hafta lig maclarinda gene protesto olursa bizim mactan baslar ve tum maclar seyircisiz oynanir malesef

Forumumuzda biz karışmayalım etmeyelim diyenler vardı.Buyrun daha birşey yapmadan yasak geldi hajsgdasd.
Ne alakası var ? Yasak felan da gelmedi muhtemelen Adana Demirspor vazgeçti.
Hâlâ anlamıyorsunuz hâlâ
Kaos iktidara yarıyor, şurda 2, 3 ay kalmış seçimlere herşey muhalefetin elinde kazanmak mi istiyor kaybetmek mi göreceğiz.
Umarım bir daha stadlarda siyaset yapılmaz

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne alakası var ? Yasak felan da gelmedi muhtemelen Adana Demirspor vazgeçti.
Hâlâ anlamıyorsunuz hâlâ
Kaos iktidara yarıyor, şurda 2, 3 ay kalmış seçimlere herşey muhalefetin elinde kazanmak mi istiyor kaybetmek mi göreceğiz.
Umarım bir daha stadlarda siyaset yapılmaz

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sahayi seyirciye kapatmak sacmaligin daniskasidir.Stadda öyle bagirildi diye suç teskil eden bir kanun yokken hem gozaltina aliniyor o kisiler hemde tüm taraftara ceza veriliyor.Muhalefetin akli olsaydi zaten bu secime kadar kalmazdi coktan secilirdi.Dedeler ülkenin kaderini belirliyor.Ha bu arada lig macindada her türlü o ceza verilcek bizede.

Sahayi seyirciye kapatmak sacmaligin daniskasidir.Stadda öyle bagirildi diye suç teskil eden bir kanun yokken hem gozaltina aliniyor o kisiler hemde tüm taraftara ceza veriliyor.Muhalefetin akli olsaydi zaten bu secime kadar kalmazdi coktan secilirdi.Dedeler ülkenin kaderini belirliyor.Ha bu arada lig macindada her türlü o ceza verilcek bizede.
Burda kimse bunun aksini söylemiyor sen fenere destek çıkmadık diye bizi suçluyorsun.
Siyaseti hiç sevmiyorum uzaklaşmak istiyorum çünkü gördüğün gibi birbirinizi kırıyorsunuz ama hâlâ bunu kaşıyanlar var.
Sonuç koca bir kaos

Çok karışmış burası. İstanbulspor maçı oynanacak mı ?

Belki zemin bozulmasin diye evde oynamiyoruz. Yoksa sirf seyirci fazla gelsin diye gider olimpiyat stadinda bile oynardik.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence sebep aşağıdaki haberde gizli.

Galatasaray Kulübü, Florya arazisini birleştirme yolunda önemli bir adım daha attı. Metin Oktay Tesisleri’nin üzerinde bulunduğu arazinin, tapusu kulübe ait olmayan 40 dönümlük bölümü için izin alındı.
Söz konusu parçanın da tapusu Galatasaray'a geçecek. Böylece tüm parsel 95 dönüme ulaşacak. Buraya kurulacak gayrımenkul projesine de onay çıkacak. Resmi açıklamanın bugün ya da yarın yapılması bekleniyor.
40 dönümlük bölüme toplam 1 milyar 150 milyon TL ödenecek. Söz konusu rakam için çekilecek kredi konusunda Dursun Özbek yönetimi, Ziraat Bankası ile anlaştı.
Futbol A Takım tesislerinin Kemerburgaz'da inşa edilecek kompekse taşınmasının ardından Florya yıkılacak.
Ayrıca altyapının bir bölümü Büyükçekmece'deki, merhum başkan Özhan Canaydın tarafından alınan araziye yapılacak tesise taşınacak.

Geri
Üst Alt