Birtan ŞAHİN
Kırmızı Üye
- 6 Temmuz 2012
- 2.007
- 283
- 1.043
İtalya yı son günlerde nerden buldunuz abi
YAL-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
YAL-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haklisin onu düsünmedim, iki sag ayakli oluyoda iki sol ayakli niye olmuyo yaviki sol ayaklı olmaz

Erken elenirsek ameliyat ve iyileşme için süre oluyor heralde. Bizde bu şans varken finali bile görürüzSon Milli maç arası en iyi tarihti ameliyat için olmadı kendileri baya boşluk vardı orda lige yetiştirdi orda bi planlama hatası yapıldı bence
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haklisin onu düsünmedim, iki sag ayakli oluyoda iki sol ayakli niye olmuyo yav![]()
Oguzun ayağına top yakisiyo
Evet bi an onu düsünmedim, cogu takimda iki sag ayak oynuyor, iki sol ayak neden hic yok admirimIki solak yanyana olmaz.
Can sıkıcı herif, hic bi özelligi yokŞu zeki Çelik kadar da düz oyuncu görmedim adamın hiçbir olayı yok neden bu kadar ısrar ediliyor bu adamda
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doğaya, ekolojik dengeye, ekonomiye tersEvet bi an onu düsünmedim, cogu takimda iki sag ayak oynuyor, iki sol ayak neden hic yok admirim

Konus abi konus biktik artikSokacam montellaya artık, sampiyonaya 2 hafta kalmiş hala abdulkadir ömürü felan sokuyosun
kerem gırınce bana alıntı yap rtaşCambiasso 15 sene önce futbolu bırakmadı mı lan
Bunun adi CambiasoCambiasso 15 sene önce futbolu bırakmadı mı lan

Cambiasso 15 sene önce futbolu bırakmadı mı lan