- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.562
- 5.478
Ajax'ta ilk 11 oynayan yerli stoperi u21'e sutlayip Panathinaikos'ta kadro disi birakilmis Samet Akaydin ve Arabistan'da oynayan ülkücü Merih'i turnuva kadrosunda tutan adamdan beklentim yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok toy o daha ya. Oynar sonrasında.Ajax'ta ilk 11 oynayan yerli stoperi u21'e sutlayip Panathinaikos'ta kadro disi birakilmis Samet Akaydin ve Arabistan'da oynayan ülkücü Merih'i turnuva kadrosunda tutan adamdan beklentim yok.
Aslında bu Maç'ın spikeri iyi ama yine dizi film tanıtımları olur bence reis..Vay be Alman kanalı da veriyormuş maçı.
Saçma sapan spiker yalamalarına dizi tanıtımlarına falan maruz kalmamış olacağım beni sevindirdi.
O spikerden bağımsız bir şey bence. Zorla söylettiriyorlar.Aslında bu Maç'ın spikeri iyi ama yine dizi film tanıtımları olur bence reis..
kaan ayhan umarım gsmıze tepki getirecek hatalar yapmaz
Hemfikiriz süper modumAjax'ta ilk 11 oynayan yerli stoperi u21'e sutlayip Panathinaikos'ta kadro disi birakilmis Samet Akaydin ve Arabistan'da oynayan ülkücü Merih'i turnuva kadrosunda tutan adamdan beklentim yok.