Hazırlık Maçı | İtalya 0-0 Türkiye | MS | 4 Haziran | TRT Spor

bu ülkeden niye bir şey olmuyorun cevabı biraz da forumda

normalde italyaya karşı şu ana kadar oynanan oyundan sonra daha pozitif konuları konuşmak gerekirken hep olumsuzluk

tabiki takım sıkıntılı da yani elde yok işte ne yapalım
Ne yapalım kardeş Ankaragücü taraftarı olsak iyi oynuyoruz deriz de alışmamışız. Tuttuğumuz takımdan kaynaklı biraz...

Bu kadroyla bir cok maci 0-0 goturebiliyorsak aslinda cok pozitif birsey, yani sansa mansa bir gol atip galip gelebiliriz bazi maclari. Daha fazlasi zaten hayalcilik.
0 basacaktım bu maça knk.

ama arkadaş sağ olsun kafamızın etini yedi oynamadım

0 biterse kafasını sevecem.

Bu kadroyla bir cok maci 0-0 goturebiliyorsak aslinda cok pozitif birsey, yani sansa mansa bir gol atip galip gelebiliriz bazi maclari. Daha fazlasi zaten hayalcilik.

O da bir opsiyon aslinda. Klasik Anadolu takimi stili, Kerem A. falan boyle aciklari denk getiridginde ya da diger oyuncular belki bir gol cikar veya duran top (Abuld, Kaan falan).

Eski Italya milli takimi olsa belki renkdas. Turnuvaya 10 kala, daha net bir oyun fena olmazdi. Tamam takimin kapasite belli ama daha olgun oynamamiz lazim. Bence Italya'da pek iyi bir takim degil. Yine de asiri tepki vermek yersiz aslinda genc bir ekibiz. Sorun, alternatifsizlik bir de bazi pozisyonlarda net isimler yok iste.

tabiki daha iyisi olsa olur da sırf gömmek için gööe kültürü bizde çok var

takım farketmeksizin bu böyle

mesela şu takımda yusuf yerine arda oynar bence

ama daha dün ardayı gömen gördük

tersinden galatasaraylılara gömen fenerliler var

böyle milli takım olur mu

izlemeyenler daha tutarlı

tabiki daha iyisi olsa olur da sırf gömmek için gööe kültürü bizde çok var

takım farketmeksizin bu böyle

mesela şu takımda yusuf yerine arda oynar bence

ama daha dün ardayı gömen gördük

tersinden galatasaraylılara gömen fenerliler var

böyle milli takım olur mu

izlemeyenler daha tutarlı

Yusuf'u zaten neden alirlar bende bilmiyorum cok ilginc bir tip. Uzaktan ucuyor kaciyor haberleri geliyor ama bize gelince tiisss.. Neyse, hoca var orada, o karar versin ben Galatasaray'i yeterince analiz ediyorum burada da "amaaan" demek lazim bazen :) ama su var, neden forvetimiz yok ? Neden stoperlerimiz yetersiz...

Bitti

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt