Hazırlık Maçı | Japonya 4-2 Türkiye | MS | 12 Eylül | TRT 1

bertug iyi alternatif olabilirdi bizim icin, yurtdisina gidene kadar kimse tanimiyordu belli ki

japonlari yenersek almanlar hocamizi bizden koparabilirler :uhu:
(dikkat ironi icerir)

yusufu ermenistan macinda oynatmadi cibiliyetsiz, sut atan kimse yoktu böyle

Japonya yedek ağırlıklı kadro ile çıkmış. Kamada, Mitoma, Endo, İto, Maeda, Tomiyasu, Morita gibi oyuncularının hepsi yedekte.

kereme havada girmedi miydi yav maçta boyun ve bel tramvası mı ne diye adlandırmışlardı maç sonu.
26. dakikada Kerem Aktürkoğlu'na sert bir faul yapıldı. Hava topu mücadelesinde çarpışan Kerem ve Bichakchyan yerde kaldı, sağlık ekipleri oyuna girdi ve iki oyuncunun da tedavileri yapıldı. Daha sonra hakem, Bichakchyan'a sarı kart gösterdi.

Karşılaşmanın 79. dakikasında milli takımda İrfan Can Kahveci atağa çıkarken, Haroyan tarafından sert bir faul ile durduruldu. Hakem, Haroyan'a sarı kart gösterdi. İrfan Can'ın tedavisi saha içinde yapıldıktan sonra oyun kaldığı yerden devam etti.

1694522245790.webp

haberde boyle deniyor, iki oyuncuya da sert girmisler demek.

Yerlileri bir boka yarıyormuş gibi de kargaların oyuncuyu oynatıyor.

Herifin gole bak. Hani japondan futbolcu çıkmazdı lan.

26. dakikada Kerem Aktürkoğlu'na sert bir faul yapıldı. Hava topu mücadelesinde çarpışan Kerem ve Bichakchyan yerde kaldı, sağlık ekipleri oyuna girdi ve iki oyuncunun da tedavileri yapıldı. Daha sonra hakem, Bichakchyan'a sarı kart gösterdi.

Karşılaşmanın 79. dakikasında milli takımda İrfan Can Kahveci atağa çıkarken, Haroyan tarafından sert bir faul ile durduruldu. Hakem, Haroyan'a sarı kart gösterdi. İrfan Can'ın tedavisi saha içinde yapıldıktan sonra oyun kaldığı yerden devam etti.

Ekli dosyayı görüntüle 219795

haberde boyle deniyor, iki oyuncuya da sert girmisler demek.

ben maçı izleyememiştim özet bakmıştım - orda kereme kamyon gibi çarpmıştı adam - irfan'ın pozisyonu hatırlamıyorum bile :D

Bu bertuğ’a yerli haaland falan diyorlar da duruşu, tavırları vs yeni batuhan karadeniz gibi daha çok

Geri
Üst Alt