Hazırlık Maçı | Japonya 4-2 Türkiye | MS | 12 Eylül | TRT 1

Hansi Flick bosta, Kuntz out Flick in

Kuntz da alman milli takim basina:uiyy:

Şimdi konumuz ne kuntz nede alınan kötü skorlar siz onları boşverin takımın içinde bir arkadaşlık bir arkadaşlık var sormayın aynı aile gibi

Volz'un gidişinden sonra Okan'a yardımcı lazım doğru demiş
Yönetim Okan hocayla çalışmak istese şimdiye kaç defa sözleşme yenilerlerdi reis.Geldiklerinde de öncelik yabancı 1 hocaydı onlar gelmeyince Okan'ı getirdiler.Bence yabancı 1 hoca getirirler ama benim gönlüm hep Fatih hocadan yana..

Volz'un gidişinden sonra Okan'a yardımcı lazım doğru demiş
Ekran görüntüsü 2021-06-29 203239.png

Bu Takefusa Kubo fena oyuncu ya. Madrid altyapısından düşenleri toplamak lazım dicem de biz gidip Jose Rodriguez falan alıyoz.

Yönetim Okan hocayla çalışmak istese şimdiye kaç defa sözleşme yenilerlerdi reis.Geldiklerinde de öncelik yabancı 1 hocaydı onlar gelmeyince Okan'ı getirdiler.Bence yabancı 1 hoca getirirler ama benim gönlüm hep Fatih hocadan yana..
Yönetimin Okan'la sözleşme istemediği doğru bence ama yönetim FT ile çalışmak istese baştan Okan yerine FT gelirdi.

Yönetimin Okan'la sözleşme istemediği doğru bence ama yönetim FT ile çalışmak istese baştan Okan yerine FT gelirdi.
Benim de düşüncem yabancı 1 hoca getirmek istedikleri sadece son zamanlarda hocamızı çok görmeye başladık keyfi yerinde içimde hep 1 neden olmasın var..

Geri
Üst Alt