- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.905
- 3.633
Hocayı yiyor sahtekarlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Afedersin gurbo@Onur Üründül Ulan yine mi Almanya pasaportlu 1 hoca![]()
Atsukiyi beğendin miFurkcock maç ile ilgili canlı bilgide mi vermeyelim?

Dur bakalım belki Galatasaray ihtimali olabilir..
Volz'un gidişinden sonra Okan'a yardımcı lazım doğru demiş
Atsukiyi beğendin mi
Yönetim Okan hocayla çalışmak istese şimdiye kaç defa sözleşme yenilerlerdi reis.Geldiklerinde de öncelik yabancı 1 hocaydı onlar gelmeyince Okan'ı getirdiler.Bence yabancı 1 hoca getirirler ama benim gönlüm hep Fatih hocadan yana..Volz'un gidişinden sonra Okan'a yardımcı lazım doğru demiş
Volz'un gidişinden sonra Okan'a yardımcı lazım doğru demiş
Yönetimin Okan'la sözleşme istemediği doğru bence ama yönetim FT ile çalışmak istese baştan Okan yerine FT gelirdi.Yönetim Okan hocayla çalışmak istese şimdiye kaç defa sözleşme yenilerlerdi reis.Geldiklerinde de öncelik yabancı 1 hocaydı onlar gelmeyince Okan'ı getirdiler.Bence yabancı 1 hoca getirirler ama benim gönlüm hep Fatih hocadan yana..
Benim de düşüncem yabancı 1 hoca getirmek istedikleri sadece son zamanlarda hocamızı çok görmeye başladık keyfi yerinde içimde hep 1 neden olmasın var..Yönetimin Okan'la sözleşme istemediği doğru bence ama yönetim FT ile çalışmak istese baştan Okan yerine FT gelirdi.
@Emre Zeytinli Zeytinli Poğaça'nın bile izlemediği 1 maç reis bu kadar kasmaya gerek mi var yavyayın gitti geldi trt![]()