Hazırlık Maçı | Karadağ 2-2 Türkiye | MS | 27 Mart | TRT 1

milli takımın ideal 11i
Harun
G.Gönül-Çağlar-Serdar-Caner
Okay-Oğuzhan
Cengiz-Yunus-Hakan
Cenk

olmalı

Okay'ın başına duran toplarda birini verdik mi yeterli olur.Yersek zaten yine duran toptan yeriz.Başka türlü Okaylık bir maç olacağını sanmıyorum

Cengiz patlayacak di sarı ile durdurdular

Bu Alemin Tek Kralı

Hakan eskiden en azından deli frikik gömerdi o da kalmamış.. bal yapmayan arı

tribünde ablanın bırının ağzında sıgara kucağında cocuk

başarılar enes karşim

Bu macin yani sira , uluslar ligindeki iki rakibimizin de maclari vardi bugun

Biri oynandi bitti ve rusya kendi sahasinda fransaya 3-1 yenildi , ruslari enteresan gelecek ama fiziken cok yetersiz buldum , ikili mucadelelerde ve suratlenmede hic fransaya cevap veremediler . Fransada ise hala bu kadar gole ragmen , bir bitiricilik sorunu var . Fransa rakibimiz olmadigi icin fazla derinlestirmiyorum

Rusya biraz da dunya kupasi heyecanindan midir bilemiyorum ama beklentilerin cok gerisinde , samedov ve dzagoev ozellikle asiri bitiklerdi . Eger dunya kupasinda da erken bir elenme ile moral bozuklugu yasarlarsa onlari uluslar liginde gafil avlayabiliriz

Isvec su an romanya ile deplasmanda oynuyor , fizikli ve mucadeleci oyunlarina biraz da kalite katmaya baslamislar , dunya kupasinda savunmalarini tam oturturlarsa , eledikleri italyavari bir takim bekliyorum . Asla pes etmiyorlar ve insani bayan bir savunma konsantrasyonlari var . Isvec maclari cok zor gececektir , zlatan sonrasi farkli bir havaya burunmusler . Zamaninda dahlin , brolin ve anderssonlu sistemlerine yakin bir halleri var . Orta sahayi rakibe birak ama cok iyi savunma yap ve forvette de yuksek yuzdeli oyna

Ayni izlanda ve bizim grubumuzdaki finlandiyanin benimsedigi sistem . Ama oyunculari elbet daha kaliteli

topal çok tatlı çalım yedi ve golü attılar

Çok güzel bir gol attı çocuk.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sorun degil . Takimin mac basindaki oyun istahi filan iyiydi . Skor gelmemis olabilir ama ben gidisattan memnunum

Iran , bosna ve rusya maclarinda takim daha bir ideal 11 ine kavusacaktir

Oyuncular lig ortasinda olduklarindan cok zorlamiyorlar , ve cok oyuncu degisikligi de konsantrasyonu bozuyor

Terimin "adamlari" sutladigi deplasmandaki hirvat macindaki havayi verdi takim , zaten en buyuk hatasi o kovduklarini geri cagirmasi olmustu

Lucescu ayni hataya dusmez ise (ki izlanda macinda dustu) , ben sahsen umutluyum

Geri
Üst Alt