Hazırlık Maçı | Kartalspor 0-2 Galatasaray | Maç Sonucu | 10 Eylül

Cevap: Hazırlık Maçı | Kartalspor 0-2 Galatasaray | Devre Arası | Lig Tv

Keşke her maçı ücretsiz izlesek rahat rahat :)

Çağları'ın ortaları > H.Balta'nın ortaları

2-3 sene önce alınmasını istediğim 3 yerli orta saha vardı. şimdi hepsi bizde. hamit selçuk yekta

Engin kötüydü baya. Furkan öyle kostu iste. Sercan ayni Sercan. Caglar´in performansi beni ilgilendirmiyor. Kötü futbolcu. Baska yorum yapamam.

Yekta cok iyi alternatif olacagini gösterdi herhangi bir yoklukta. Cris, Melo, Amrabat saglam. Bizim icin önemli olan da bunlar zaten

amrabat !! başlıyorsun adamım yavaş yavaş

Tabi tecrübe de önemli ama karsinda iki hizli atak oyuncusuolursa bir stoper cok zorlanabilir. Bu Ujfalusi icin de gecerli. Bak Semih cok mu tecrübeli, ama hizini iyi kullaniyor.

urfa ilk stoperde oynamaya basladigi zamanlarda bizde, hazirlik maclarind aidi galiba, rezil oynadiyordu, hemen hemen her atakta geciyorlardi urfayi, ki o günlede cok fomdaydi, fizik ve kondisyon olarak superdi.

sag beke gecince liverpool macini hatirlayin, 80 larda depar atiyordu.

ama stoperde gelen, giden geciyordu urfayi.

hatta ben ve bir kac arkadas urfa stoperde yapamaz diyorduk, tartisiyorduk, urfa sag bekte oynamali diyorduk oynicaksa.

demek istedigim, eger takim olarak defans yapmaya alisirsak gecen sene oldugu gibi, cirisin yavas,a gir olmasi cok büyük sorun olmaz.

Baros ve Riera kadroda olmaliydi bence. 3-4 genc oyuncu almis Fatih Terim kadroya, bence gerek yok. Zaten birisi cok yetenekli iyi birisi olsa yaz dönemi kamptan sonra kadroya girerdi. 2.Yari Ceyhun Gülselam oyuna girsin. Seyretmek istiyorum onu.

Benim görüntü kalitesi pek iyi değil.

Yayın 1'de 400k,800k,1200k var ama çalışmıyor.Yayın 2 ve 3'te ise o seçenekler yok?

Sercan'ın topuk pasları > Her şey

beyler benim evde digitürk var ama HD yayın değil ne kadar fark ödersem HD yayına geçerim ?

Amrabat artık 11'de oynasın.. Antalya maçında Hamit ya da Emre kesik yiyebilir

Geri
Üst Alt