Hazırlık Maçı | Kosova 1-6 Türkiye | M.S | 21 Mayıs | Show TV

İlk maçı

Resmî

Kosova 0 - 0 Haiti
22px-Flag_of_Haiti.svg.png

(Kosovska Mitrovica, Kosova; 5 Mart 2014)

Bize eşit bir takım ile oynamışlar.

Hayatimda böyle gereksiz bir mac görmedim... Oynasan ne olur oynamasan ne olur...

Kadro müthiş, işte Türkiye'nin gelecekleri genç über yıldızlarımız, çekilin ulaaaaaaaaaan... bekle bizi Euro 2016 DK 2018 Euro 2020 DK 2022 !!!!

İmparatoru özlediğimiz şu günlerde iyi gelecek olan maç. Çekirdek alarak maçı ve GSC ahalisinin İmparator üzerinden yaptığı komiklik yarışını izleyeceğim bu akşam. :)

Terim'e ve Milli takıma nefretleri var ama bir de burada yazıyorlar. Bu başlığa yazma değil mi madem öyle:)

Bir zaman da Hiddink ve Oğuzla birlikte Fener çetesi iddiasıyla milli takım sevilmiyordu.

Milli Takım'ın önce sevilip sonra sevilmediğini de ilk defa görüyorum. Ya milli takım olayına karşısındır başta ve sevmezsin ya da seversin. Futboldan soğumayı bir nebze kabul ediyorum ama milli takımdan soğumak nedir yahu:) Terim üzerinden ego tatmini işte.

Hayır bir de açıp 20 sene önceye baksalar, Terim öncesinde yaşasalar, milli takım ne haldeymiş bir görseler ama ona bile zahmet etmiyorlar.

Terimci değilim, hatta bir çok hareketinden de irite olurum ama bunlar komik geliyor bana.

Terim ile ilgisi yok sürekli saçma sapan işler, bölünmüş yapı, federasyon tarzı üstüne seri başarısızlıklar eklenince kimsenin heyecanı, isteği kalmadı.

-Tapatalk-

6+2+2, 6+0+4, 5+0+3, 5+3+0+0+0 derken müthiş bir jenerasyon bizleri bekliyor. Sabırsızlanıyorum, müthiş heyecan var şuan ŞL finaline değişmem.. İspanya, Hollanda, Fransa, Almanya, İngiltere, Belçika farketmez handikap yaparız evelallah..

Bu arada çok safsınız diğer Avrupa ülkeleri, sizde sınır koyun sizde kazanın.

Volkan Babacan

İshak Doğan

Uğur Demirok

Alper Potuk

Adem Büyük

Ozan Tufan

Mustafa Pektemek

Bilal Kısa

Aydın Karabulut

Tarık Çamdal

Ahmet İlhan Özek

ilk 11

İshak Doğan-Uğur Demirok-Tarık Çamdal-Adem Büyük / en az 2sini almalıyız bu gençlerden

Bol gollü bir mağlubiyet, bir kaç fenerli futbolcunun da ağır şekilde sakatlanmasını umuyor, Kosova'lı kardeşlerimize başarılar diliyorum.

Fatih hoca yine bazı yeteneksizleri bugün parlatacaktır. sonrada kulüpleri bize kazığı sokacaktır. daha önceden de gördük bu oyunu. bakalım bu akşam kim yıldız olacak.

Geri
Üst Alt