Hazırlık Maçı | LASK Linz - Galatasaray | 19.30 | 15 Temmuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ulan bi kez de almanya'ya gelin be yeter be,hep austria -.-

ulan bi kez de almanya'ya gelin be yeter be,hep austria -.-

En son Bochuma gelmislerdi galiba 2011 de. Inter macina. Sneijder de vardi o macta ve ben stad dayken kendi kendime diyordum keske bizde oynasa diye. Allah demekki dualarimi duymus :-):-):-)

En son Bochuma gelmislerdi galiba 2011 de. Inter macina. Sneijder de vardi o macta ve ben stad dayken kendi kendime diyordum keske bizde oynasa diye. Allah demekki dualarimi duymus :):):)

bochum cok uzan benden ya (hamburg). biliyorum, hata sneijder iyi bir frikik de atti o macta ama aykut cikardi...

Hazırlık maçları D-Smart'ta diyorlar.

Metin Oktay Cup düzenlesek güzel olur arena da bizi yenene kupa veririz. Ama tabi dünya devlerini davet ederiz sadece

IPHONE 5S cihazımdan gönderildi

ibrahim coşkun,hüseyin altuğ ve berk ünsal kampa katılmalı.altuğ ve berk bizi buraktan kurtaracak inşallah.

ayrıca umut gündoğan oynasın artık.bruma ve endoğan hazır olur mu acaba...oğuzhanı da forvet arkasında bi görsek...

Prandelli'nin ilk maçı olacak :)

En son Bochuma gelmislerdi galiba 2011 de. Inter macina. Sneijder de vardi o macta ve ben stad dayken kendi kendime diyordum keske bizde oynasa diye. Allah demekki dualarimi duymus :-):-):-)

Aynı duyguları Hagi için besledim.

94'te sol taraftan 90'a çaktığında keşke gelse diyordum.

Drogba'nın 90 artılarda üst direğin altına zımbalamasında gelmez boş yere ümit etme diyordum.

Sadece Forlan ve şikecilere giden ama şu an başka takımda oynayan bir forvet gelmedi istediklerimden.

BlueTapa

Leverkusen maçında şöyle iyi bir y uhlansın Hakan Çalhamoğlu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt