Barış Çetiner
Ulubatlı Souness
- 3 Temmuz 2010
- 37.483
- 1.484
- 628
2 pas yapılamıyor orta sahanın ilerisinde takım olarak bu hastalıktan ne zaman kurtulacağız acaba sürekli rakibe
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende bunu kastediyorum, uzerine alma sakin hani senin futbol bilgine vurgun yapmadim diger yorumumunda sadece ornek verdimSelçuk ligde bile senelerdir sırıtan bir isim,başarı beklediğimi de nereden çıkardın onunla?Senin gibi her hafta izlemesem de,takip ederim ben de.Orada oynanan futbol hakkında bilgim var yani yeterince.Dediğin doğru,bizim futbol onlara kıyasla kağnı gibi kalıyor ama bu bir anda olacak bir şey değil.Onu kastetmiştim.2013 ve 2014'te bazı şeyleri hızlıca yaşadık da ne oldu?Yine en başa döndük.Bana doğru yapılanmayı kurup,AL'de birkaç sezon pişip sonra ŞL'de iddialı hale gelmek daha mantıklı geliyor.Atletico der geçerim bu konuda.
Uyumak istemiyorsan bakma
Bende bunu kastediyorum, uzerine alma sakin hani senin futbol bilgine vurgun yapmadim diger yorumumunda sadece ornek verdim
Bu takim tabiki bir anda cok hizli oynayamaz, bunun icin ilk once o oyuna uygun oyunculari alip sonra beraber futbol oynamasini ogretecek teknik direktore sahip olmalisin. Bunun icin de sabir lazim dedigin gibi, yas ortalamasini biraz daha dusurmek lazim o yuzden ve onumuzdeki sezon bu yeni yapilanmaya devam edip daha genc ve dinamik, ama en az okadar da onemli teknik ve oyun zekasi ortalamanin ustunde oyunculari bulmak ve getirmek lazim.
CL de buyuk bir basari beklemek zaten fantazi, ona gerek yok ama gidip de grupta sonuncu olmamak gerek Galatasaray olarak. En azindan hedef her zaman gruptan cikmak olmali, en kotu 3. olup Avrupa Liginden devam etmek lazim.
Hakemlee iceride disarida tak tak sariyi gosteriyor bize anasini satayim
Sent from my iPhone using Tapatalk