Hazırlık Maçı | Levski Sofya 0-2 Galatasaray | M.S | 8 Ekim | GSTV

2 pas yapılamıyor orta sahanın ilerisinde takım olarak bu hastalıktan ne zaman kurtulacağız acaba sürekli rakibe

Lan Semih'yi cikartmis. Buda mi sakatlandi?!

Selcuk - Birhan degisikligi oldu

Sent from my iPhone using Tapatalk

46' İkinci yarıda Birhan ve Carole oyunda. Selçuk ve Semih kenara geldi. #GSlive

Oh be Selçuk çıkmış.
Semih yine mi sakatlandı da çıktı.
Bayağıdır oynamıyordu zaten.

Sinan beni deli etti bu mac

Bu kadar vurdum duymaz olunmaz. Cikarin sunu kumda oynasin

Bu mentalite ile nah gelisir bu

Selçuk ligde bile senelerdir sırıtan bir isim,başarı beklediğimi de nereden çıkardın onunla?Senin gibi her hafta izlemesem de,takip ederim ben de.Orada oynanan futbol hakkında bilgim var yani yeterince.Dediğin doğru,bizim futbol onlara kıyasla kağnı gibi kalıyor ama bu bir anda olacak bir şey değil.Onu kastetmiştim.2013 ve 2014'te bazı şeyleri hızlıca yaşadık da ne oldu?Yine en başa döndük.Bana doğru yapılanmayı kurup,AL'de birkaç sezon pişip sonra ŞL'de iddialı hale gelmek daha mantıklı geliyor.Atletico der geçerim bu konuda.
Bende bunu kastediyorum, uzerine alma sakin hani senin futbol bilgine vurgun yapmadim diger yorumumunda sadece ornek verdim :)

Bu takim tabiki bir anda cok hizli oynayamaz, bunun icin ilk once o oyuna uygun oyunculari alip sonra beraber futbol oynamasini ogretecek teknik direktore sahip olmalisin. Bunun icin de sabir lazim dedigin gibi, yas ortalamasini biraz daha dusurmek lazim o yuzden ve onumuzdeki sezon bu yeni yapilanmaya devam edip daha genc ve dinamik, ama en az okadar da onemli teknik ve oyun zekasi ortalamanin ustunde oyunculari bulmak ve getirmek lazim.

CL de buyuk bir basari beklemek zaten fantazi, ona gerek yok ama gidip de grupta sonuncu olmamak gerek Galatasaray olarak. En azindan hedef her zaman gruptan cikmak olmali, en kotu 3. olup Avrupa Liginden devam etmek lazim.

bu gidişle ankarada salih dursunu 11de göreceğiz :D

Iyi gecti Sinan ama pas i da vermeli orada.

Linnes'i keske sag kanatta denese hoca

Hakemlee iceride disarida tak tak sariyi gosteriyor bize anasini satayim

Mustafa girse bi görelim. 14 yasinda olupta maca girip 3 gol atamiyorsa kesin cacik olmaz.

Hakeme bak lan her faule sari veriyor bize

Bende bunu kastediyorum, uzerine alma sakin hani senin futbol bilgine vurgun yapmadim diger yorumumunda sadece ornek verdim :)

Bu takim tabiki bir anda cok hizli oynayamaz, bunun icin ilk once o oyuna uygun oyunculari alip sonra beraber futbol oynamasini ogretecek teknik direktore sahip olmalisin. Bunun icin de sabir lazim dedigin gibi, yas ortalamasini biraz daha dusurmek lazim o yuzden ve onumuzdeki sezon bu yeni yapilanmaya devam edip daha genc ve dinamik, ama en az okadar da onemli teknik ve oyun zekasi ortalamanin ustunde oyunculari bulmak ve getirmek lazim.

CL de buyuk bir basari beklemek zaten fantazi, ona gerek yok ama gidip de grupta sonuncu olmamak gerek Galatasaray olarak. En azindan hedef her zaman gruptan cikmak olmali, en kotu 3. olup Avrupa Liginden devam etmek lazim.

Yok alınmadım,ne demek.

Scout ekibi ve Riekerink bunun hakkında koordineli çalışıyordur herhalde.Bu sene şampiyon olursak,yönetim katında Riekerink'in elinin daha da güçleneceğini tahmin ediyorum,daha çok söz sahibi olacaktır mutlaka.

Tabi canım,sonunculuk başarısızlıktır ona şüphe yok.Ama 3. olmak da pek başarısızlık denemez,bizim ve Türk takımlarının da geçmişini düşünürsek.Sonunculuklar ağır basıyor bayağı bir.ŞL'den gruptan çıkabiliyorsak tabii ki çıkmak lazım ama çıkamıyorsak da AL'de gittiğimiz yere kadar gidilmeli,mücadele edilmeli.ŞL'den elendik,elenelim demek olmaz kastettiğim o.Kısacası ŞL gruplarındaysak Şubat ayında bir şekil Avrupa'da olalım yeter şu aşamada,ha ŞL ha AL benim için çok mühim değil.Ama AL,hem puan kasmak hem pişmek için çok ideal bir yer bunu da es geçmemek olmaz.

salih dursun yanlışlıkla gençler maçında oynayıp formayı bir daha bırakmazmış :D

Hazirlik macinin amaci tempoyu sabit tutup oyuncularin formunu korumasidir ama bizimkiler yatarak mac oynuyor ee o zaman yapmayin mac falan daha iyi

Geri
Üst Alt