Hazırlık Maçı | Levski Sofya 0-2 Galatasaray | M.S | 8 Ekim | GSTV

sinan bir ara bizim eski futbolcu aydin ile takiliyordu ondan sonra düsüse gecti

demin sinana birsey dedi heralde hoca tam anlamadim kirmizi kart ile

Rieking'in sesi neydi lan oyle Bane gibi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Selcuk diye bagirip duruyor JOR.

RieKing dovecek birazdan Selcuk'u

Bruma'ya ters kanat oynayacak bir oyuncu lazım takıma Sinan yerine Yasin'i oynatmakta haklı hoca

Sinan ver kac yapiyor Poldi ile sonra da kosmuyor, noldu bu cocuga boyle?

Cavanda ve Linnes nasil?

cavanda çok iyi şu an

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Göründügü gibi Sneijder gibi bir oyuncu olmadigi vakit takim'a ataga cikaracak bir pas atilmiyor..
Bruma gibi bir oyuncu olmadigi vakit yaratici bir atak yapamiyoruz, takip kaleye gidemiyoruz..

Bu oyuncular olmadigi vakit yan pasin kralini yapariz.

Cavanda'ya gelirsek; Pozisyon bilgisi inanilmaz kötü. Sabri'den daha kötü belkide.

topu göbekten ileriye taşıyacak adam selçuk ama yana geriye oynayarak takımı frenliyor sürekli. ortasahayı geçerken ıkına ıkına geçiyoruz bu sene bu durum çok kötü etkiliyor futbolumuzu

Valla kabul edin etmeyin Sinan oyun ici cok kayboluyor. Pas oyunuda zayif...

Yasin bile daha cok aktif oyun ici.
Bende isterin Sinan oynasin ama yerinde sekiyor

Valla ben bu klişelere katılmıyorum 29 yaşında önüne pas atmaktan aciz adam oynayacağına Sinan oynasın. Kanat oyuncularımız arasında Poldi'den sonra oyun zekası en iyi ve ayaklarına en hakim ismin Sinan olduğunu düşünüyorum. Düşüşte olduğu doğrudur ama dediğim gibi oynaya oynaya, kendine güveni tekrar gelecektir ve çok daha başarılı olacaktır. Oyun içinde kaybolmamayı da öğrenecektir elbette. Daha geçen sezonun başında B takımla maça çıkan sadece kupa maçlarında oynayan bir oyuncudan bahsediyoruz. Gelişime açık olduğu ortada, yeter ki üzerine düşülsün

Geri
Üst Alt