Hazırlık Maçı | Levski Sofya 0-2 Galatasaray | M.S | 8 Ekim | GSTV

Tam mevkisi ne ?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Merkez orta saha oynuyor ama bunu messi gibi kanat orta saha arasında tandemi olarak eğitimi verirdim. Fiziği inşallah yeterli olur ilerde ama bununda takibini desteğini vermek gerekir kulüp olarak

Simdiye kadar genc oyuncu cikarmamak rezillik demeye getirdi ve cok hakli da.

Rieking harbi kral

Muthis konusuyor

Tr kupasinda bol bol alt yapili kdrolar bekleyin

Maca baktığımda Sinan'ın neden hala yedekte bekletildiğini anladım biraz totosu kalkmış kendini maça hiç vermedi eğer böyle devam ederse devre arası kiralık verilebilir. Kerem'i ilk defa izledim ümit vaat etti. Cavanda'nın 60 dklık kondüsyonu var gibi maç eksiği belli oluyor. Sabri, Salih, Linnes, Hamit devre arası yada sezon sonu gitmeli. Gökay'ı merak ediyordum keşke alsaydı oyuna. Mustafa'yı ise bir 10-15 dk izleseydik keşke kupa maçında belki izleriz son 10-15 dakikalarda.

Rieking harbi kral

Muthis konusuyor

Tr kupasinda bol bol alt yapili kdrolar bekleyin

Grup sistemi eleştirilse de bu yüzden güzel bak.Zaten 4 takımdan 2'si kek takım oluyor,en kötü 2. olarak çıkıyorsun sallamasan bile.En azından 6 resmi maç oynama fırsatı yakalıyor yedekler ve genç oyuncular.

Merkez orta saha oynuyor ama bunu messi gibi kanat orta saha arasında tandemi olarak eğitimi verirdim. Fiziği inşallah yeterli olur ilerde ama bununda takibini desteğini vermek gerekir kulüp olarak

Kesinlikle ustunde durulmali

Son düzenleme:
Grup sistemi eleştirilse de bu yüzden güzel bak.Zaten 4 takımdan 2'si kek takım oluyor,en kötü 2. olarak çıkıyorsun sallamasan bile.En azından 6 resmi maç oynama fırsatı yakalıyor yedekler ve genç oyuncular.

Kesinlikle TR kupasi gencleriniz icin buyuk sans

Mustafa Kapi'nin askerleriyiz.

Konusmasi bile cogu profesyonel oyunculardan daha olgun..

aferin lan musti arabeskrapçi olacağına futbolcu ol bu yaşında. kendini geliştir, yolun açık olsun :D

oğlum sinan bidaha espri yapma utancımdan kanepenin altına girdim :(

Riekerink: "Maçtan önce oyuncularımdan bu maçı bir hazırlık maçı olarak görmemelerini istedim çünkü burası Galatasaray."
Riekerink: "Oyuncularımın gösterdiği performanstan memnunum."
Riekerink: "Milli takım aralarında gençlere şans vereceğimizi söylemiştim. Geldiğimden beri Mustafa Kapı'nın yeteneklerini biliyorum."
Riekerink: "Altyapıdan oyuncular çıkarmak bizim için bir zorunluluk. Galatasaray altyapısının gayet iyi çalıştığını düşünüyorum."

Geri
Üst Alt