Hazırlık Maçı | Mol Fehervar 1-0 Galatasaray | 13 Temmuz | MS | Spor Smart

Abi bence bu takımdaki eksik hatasız pas yapacak adam sayisinin az olması.

Su takimin forvetine ve ortasasina temiz pas organizasyonu yapacak herhangi bir oyuncu koy takim zaten oynar.

Özet: Pas pas pas...

Stoperleri saymazsak ayağında Van Anhold dışında top tutabilen oyuncu yok.Organizasyon yükü ona kalmış.Kerem de Yunus da rakip sahaya yerleşen kanatlar olmaz.Orta saha ve sağ bek yok.Van Anhold olsam isyan ederdim, oyun oturmuyor o kadar top kaybı nedeniyle.

Cica'yı buldum.
FXkJXvIXEAERL2C

Torentin gunahi neydi.adam top oynstiyordu o boktan kadroya .kalsaydi da adam gibi transferle cosardi takim

Torent gönderilmesi evt yanlıştı.okan geldi .zaman lazım.bi hoca kafasındaki oyuna göre oyuncu ister ve o oyuncular alınsa dahi bi kamp yaşaması lazım üstünede 5-6 haftalık lig periyodu yaşamalı.yoksa torent gibi bi durumla karılaşırsa hiç bi hoca bişey yapamaz.elinde messiler ronaldolar felan varsa hocayı sevmediği için göndertir yerine gelen hocayı severde oynarlarsa o zaman kısa süre yeterli olur.hani derlerya böyle oyuncuların olduğu takımda ben bile kupa alırım hoca olsam diye.işte böyle bi takıma hoca olununca kısa sürede bişeyler değişebilir oyuncular hocayı sevmişsee.normal veya alt kalite oyuncuların bulunduğu takımdaki hocalar için mutlaka bi kamp dönemi şartoğlu şart ve istediği oyuncu tipleride olmalı

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Olacağı o zaten ya orta saha transferleri sonrası. Oradaki aksaklık bütün takıma sirayet ediyor, geçen yıl da problem bu idi bana kalırsa.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aynen. Bosuna demiyoruz orta sahayi halledin, gerisini eylul sonuna kadar kovalayin diye. Su anda orta saha diye birsey yok

Cagne ve Muhammed'i bir şekilde paket yapmamız şart bunlardan bize forvet olmaz yunus sasiriyordur zaten balotelliyle oynamaktan nereye geldim diye

Geri
Üst Alt