Hazırlık Maçı | Olympiakos 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Olympiakos 1-0 Galatasaray | Devre Arası | 17 Ağustos |Euro Fu

Aslında kanat+bir orta saha ihtiyacı da bariz görülüyor.

Arda gitmeden önce hatırlarsanız Arda ile Selçuk birbirine yakın oynuyor hatta bir takım taraftarın gözünde eskisi gibi değil izlenimini yaratıyordu.Şimdi maalesef ortasahada sadece Selçuk'un ayağına bakıyoruz.Yani FB'de Alex gibi ona sert markaj verdikleri zaman etkili olamıyor.Arda buradayken Selçuk'a yakın oynayıp hem presi üstüne çekiyor hem de birlikte oyun kuruyorlardı.

Aslında sol kanattan daha bile acil bence ortasahada bir oyuncu daha.Ya da Ceyhun Gülselam'ı ön libero oynatıp Melo Selçuk'un yanına verilebilir.

Cevap: Hazırlık Maçı | Olympiakos 1-0 Galatasaray | Devre Arası | 17 Ağustos |Euro Fu

bu takımın ihtiyacı lucho gonzalestir. sabri tam bir bomba katletti takımı. adamın orda oynayamacağına hoca bilmiyosa artık ne diyim. sabrinin pas varyetesi 0!!!

isim transferi yerine takımın ihtiyacı olan transferlerin yapılmasının şart olduğu artık gözükmeye başladı (yeniden diyelim keza son 3 yıldan beri hep aynı hikaye)

bu sol kanat ve defansla, gönül rahatlığı ile maç izlemek çok zor. Real maçı gözümün önüne geliyor, Ronaldo, Mesut, Higuain, Benzema bunlar çok seri adamlar, bizim defans ise Servet, Balta, Zan bu kısmı yeter korkmamız için.

Yok niye bilmemkim oynuyor, bilmemkim oynamıyor...Hazırlık maçı bu. Hazırlık maçı. Hazırlık.

Geçen sene Yunan liginde ev sahibi olduğu 15 maçın 15'ini de kazanmış bir takıma karşı oynuyoruz beyler. İşimiz öyle kolay da değil yani.

sabri fena değil.çabuk olmanın avantajını kullanabiliyor ama. haginin bir lafı var,lazım kafa diye.colin top ayağanda etkili.felipe melo ortasahada bence lig için son derece yeterli olacak ,öyle bi görüntüsü var yani.Savunma çok önde yakalanıyor,arkaya atılan toplar sıkıntı oluyor.Zaten ağır defansımız.Takımda en çok sırıtan oyuncu şüpesiz H.Balta

kazım suçlayanları anlamıyorum.. girdiğimiz 2-3 pozisyon var zaten onların hepsinde de kazım vardı..

Net anlaşıldı ki bu takıma yaratıcı oyuncu lazım o da Keita.Şu Hakan Balta denen adam çok yavaş , ve adam geçmesini bilmiyor , çalım atamıyor yahu hiçbir şeye faydası yok defansıda kötü yavaş kalıyor yediğimiz gol Gökhan , Servet ve Hakan'ın yavaşlığından ve pozisyon alamamalarından kaynaklandı.Bu maçı rahat kazanırız demiştim ama ilk yarı öyle sinyaller alamadım ikinci yarıda pek birşey değişeceğini sanmıyorum.Ama Madrid maçı farklı olur! Ve Keita bir an önce takıma katılması lazım.Şu maçta bir tane adam geçip orta açsa yemin ediyorum golü buluruz ama öyle bir adamımız yok Kazım dışında.

eboue geldiğini düşünürsek ujfa ve eboue sağ tarafı tutarda sol taraf için bilemiyorum sol açık gelirse hakan da biraz rahatlar

takimda herkes formsuz, muslera haric... fazla abartmayin, her zaman iyi olunmaz..

Biktim bu karamsar arkadaslardan....tatilden sonra birinci macimiz!

beyler kazım bu maçtada gösterdiki sağdan yardıracak bi oyuncu değil kazım daha çok içeri katedecek türden bi oyuncu o yüzden kazım sola keita sağa koyulursa bu takım yardırır

Sırf defans suçlu değil bu kadar pozisyon yememizde. Hücumda baskı yapmıyoruz. Önceki maçlarımızda olan bu özelliğimizi kullanmamız gerek.

sabri fena değil.çabuk olmanın avantajını kullanabiliyor ama. haginin bir lafı var,lazım kafa diye.colin top ayağanda etkili.felipe melo ortasahada bence lig için son derece yeterli olacak ,öyle bi görüntüsü var yani.Savunma çok önde yakalanıyor,arkaya atılan toplar sıkıntı oluyor.Zaten ağır defansımız.Takımda en çok sırıtan oyuncu şüpesiz H.Balta

%100 katildiğim bi yorum

Geri
Üst Alt