Hazırlık Maçı | Olympiakos 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Olympiakos 1-0 Galatasaray | 17 Ağustos | Maç Sonucu

beyler ayhan ve aydına laf etmeyelim , ayhan henüz 35 yaşında daha tecrübe kazanacak , aydınada gerekli şans verilirse (100 maç) parlayacağından eminim

:lol:

kazım fizikli bilmem ne diyoruz top tutamıyor ayağında gelip bir şekilde alıyorlar , elmandar fena değil baros da hiç tutamıyor , sol açık zaten yok, orta sahada da pres yapmayınca rakip oyuncuların her arapası gol pozisyonu oluyor defans oyuncuları zaten ağır, böyle pres yapmayacak , ilerde top tutup pas yapmayacaksak gömülelim geriye sola pino sağa keita ortaya sercan alalım kontra oynayalım anasını satayım

Hayalimdeki oyun stili o dur, zaten.

---hoca stancu yu sırf paralarımız boşuna gitmesin diye oynatıyor

S.a beyler , eve yeni geldim tek cümlelik bir yorum alabilir miyim ? Yediğimiz golün videosu var mı son olarak.

evet geçen senenin galatasarayını izledik.birkaç tane bal yapmayan arıyla bir kaçtane eşşek arısından oluşan takımdan bu futboldan başkasını beklememek lazım.bir sürü transfer yapmışız güya lakin sol bek yok sol kanat yok yaratıcı orta saha yok,bitirici forvet yok.üzüldüm açıkcası

zemin rezaletmiydi banamı öyle geldi ?

Bank asya kalitesindeki Çağlar, dökülen Hakan Balta, Stancu varken Sabriyi istemeyenleri anlamıyorum.

sol bek acılen lazım baltaya artık dayanamıyorum yaptıgı tek sey hazırlık pası gerıye dogru !!!!

Halen Ayhan giriyor oyuna şaka gibi. Yok mu altypıda 1 tane ön libero?

Fatih Terim istifa.

Engin Baytar bugün 2 adamı doverdi.

Allah Real Madrid'in gazabından bizi korusun.Amin

ilimanato yu merak edenler tnt yi acsın :D

Cevap: Hazırlık Maçı | Olympiakos 1-0 Galatasaray | İkinci Yarı | 17 Ağustos |Euro Fu

İşte övdüğünüz Sabri.Bir tek ben miyim bu adamı istemeyen?

Emin ol bende istemiyorum. Sabri Galatasaray'da oynayacak futbolcu değil!

hakem hakem diye ağlamak çok yersiz olacak. bu bir neden değildir asla.

benim yorumum ise takım olamamaktan kaynaklanıyo. Bi pas verebilen adam yok. Ayrıca ayhan ısrarını bir türlü anlamıyorum. AL onun yerine emre çolağı.

ayrıca kusura bakmayın da 4-1-4-1 taktiğiyle gol zaten bulamazsın. Güçlü takımlara karşı bu taktikle oynarsın fazla açılmadan ama bizim defans boyuna adam kaçırmaktan başka bişey yapamadı. 4-4-2 ya da 4-3-3 oynanması lazımdı. Al elmander ile baros'u bak bakalım nasıl dayıyo golleri.

ayrıca sol bek lazım hakan ve zan ile bu olmaz. Mümkünse devre arası servettende kurtulmak lazım.

Defalarca söyledik ama hep yok Ujfa/Eboue transferine nasıl yanlış dermişiz, yok Sabri'ye nasıl laf atarmışız vs...

Ujfa yerine tam anlamıyla mükemmel bir stoper almalıydık. Şu an stoperde 3 bomba var. Ujfa-Servet-Zan.

Sabri Liverpool paf takımına karşı çok koşmuşmuşmuşmuş... Yahu 2 metreye pas atamayan adamdan ortasaha mı olur?

Takım bunlar hariç genel anlamda fena değildi.

1 Stoper

1 Ortasaha

1 Stoper

alırsak takım tam takım olur. Aksi takdirde hep yarım olacağız. Hala Fenerbahçe kalitesinde değiliz.

o kaliteye yükselmek mümkün değil, pardon düşmek...

Yerli kalitesi çok düşük. Adamlar 9 milyona Topuz 'u aldı biz Brezilya milli takımından Elona 'yu 8 'e aldık diyorduk ama geçen sürede gördük kim daha çok katkı yaptı.

Yerli kaliten çok iyi olacak zaten 6 tane yabancın var sahada. 1-2 'si sakat olursa ligten falan kopuyoruz.

Yerliler çok kaliteli olmalı ve yabancıya verildiği gibi onlara da para verilip bonservisi alınmalı.

Yine felaket tellahlari üremis.

---gerek türk gerek yabancı almaya devam edicez:D

-----------------------------------------Muslera---------------------------------

Sabri--------------------------Eboue------------------Ujfalusi--------------------Balta

-----------------------------------------Melo----------------------------------------

---------------------------Engin-----------------------Selcuk-----------------------

Kazim--------------------------------------------------------------------------Arshavin

--------------------------------------Baros-----------------------------------------

Geri
Üst Alt