Hazırlık Maçı | Olympiakos 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Olympiakos 1-0 Galatasaray | Devre Arası | 17 Ağustos |Euro Fu

2 gol atariz, vay be ne müthis takim, vay be ne oynuyoruz be, aman Allahim Brezilya mi diye sallarsiniz yine :)

yok kardes defans hakikaten rezalet,top çıkaramıyoruz....sabri top yapamıyor,stancu sıfır bile değil

Cevap: Hazırlık Maçı | Olympiakos 1-0 Galatasaray | Devre Arası | 17 Ağustos |Euro Fu

OLIMPIAKOS EVEDE ZOR MAC KAYBEDIYOR....OKDARDA KUCUMSEMEYIN GS....onlarin golu bir kazadi

Cevap: Hazırlık Maçı | Olympiakos 1-0 Galatasaray | İkinci Yarı | 17 Ağustos |Euro Fu

yalbiz yekta hic sans bulmuyor la

sol tarafımız çok zayıf ,

Sağ kanat : Sabri , Eboue , Kazım , Keita

Sol kanat : Hakan , Çağlar , Aydın , Engin :D

keşke tek sıkıntı sol bek olsa :)

stoperlerin ikiside zayıf , forvet hattımız yetersiz bu takıma kesinlikle bitiricilik ve dribling özelliği birarada olan bi yıldız forvet şart ( Drogba, Forlan ve Adebayor gibi ) forvet transferi gereksiz diyenleri anlamıyorum

Cevap: Hazırlık Maçı | Olympiakos 1-0 Galatasaray | İkinci Yarı | 17 Ağustos |Euro Fu

Ceyhun'u sol beke koy Balta dan iyi oynar, ben taımdan çok umutluyum, tarihin en iyi ikinci kadrosu belki de ama yakışmıyor servet,balta,zan gibi adamlar, gerçektenn yakışmıyor, kendinizi muslera yerine koyun, bir düşünün. Kemal Tokak cuk oturur, ayağı iyi bir stoper ve gelişime çok açık, Servet ile zaman kaybetceğimize onu oynatalımiBalta üç senedir futbol oynamıyor, aktif dinlenme.

İnanın ben takımdan umutluyum ama o iki adam korkutuyor beni.

Semih Kaya'yi nadasa mi birakiyorlar anlamadim valla. Su cocugu oynatsalar eminim 1 sene icinde en iyi stoperimiz bile olabilir. O potansiyel var.

Stancu'yu zaten kiralamışız, adamdan performans alamayacağımız belli zaten alsak ne olacak? Oynatsak emre çolak'ı adam biraz maç temposu kazansa daha iyi değil mi ?

bu seneki transferlerin hepsi çok iyi.muslera,ujfalusi,melo.selçuğun biraz daha sorumluluk alması lazım

geçen senekiler ise kalitelerini hemen belli ediyorlar.servet,zan,balta,stancu.neden 8. olduğumuz daha bi iyi anlaşılıyor.

cluio stancudan cok daha fazla oynardı

orta sahada

ceyhun-melo-selcuk

engin-melo-selcuk olabilir. bize sol bek ve sol acik sart

Ynediğmiz Liverpool yedek Liverpool'du.Bir tane as adamları vardı oda Carroll.Kuyt'ta sonradan girdi zaten.

SAbrinin yerine yekta oynamalı ama ,onda da iş yok.

Sabri de yok, Yekta da yok! Nedir beklentiniz? Önce taraftar olarak sabırlı olmasını öğrenmek lazım.

Oyuncuların performansın hazırlık döneminde inişli çıkışlı olabilir. Beğenmediğiniz Sabri, Melo ile beraber ilk yarıda geliştirebildiğimiz bütün akınlarda

onların imzaları var. Ön yargılarınızdan bir kurtulun daha ferahlarsınız...

hazırlık maçında niye servet gökhan oynar anlamıyorum , koy semih kaya'yı belkide iyi oynayacak ve formayı kapacak

stancu top sürmeyi bırak topuda ayağında tutamıyor

Geri
Üst Alt