Emre Karaca
10 Numara!
- 27 Kasım 2008
- 14.586
- 2.266
- 1.778
Cevap: Hazırlık Maçı | Olympiakos 1-0 Galatasaray | İkinci Yarı | 17 Ağustos |Euro Fu
Melo dizi geçirmiş adama ahahaha
Melo dizi geçirmiş adama ahahaha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
özelligi olabilir ama süper ligde bir görelim ozamanhocam sen yapma kemal can simiti gibi servette olmayan çok büyük özelliği var topa müdehale edebilme yetenegi servet topa turist gibi bakar fakat kemal o topu geçirtmez yani kemal serveti döver
stancu yüzde yüzlük pası atamadı.....
MODERATÖR ARKADAŞLARA SESLENİYORUM.
Arkadaşlar, burada Sabri, Servet ve Hakan Balta'ya laf söylemek serbest mi? Bu insanların ceza almaları için bu adamlara küfür etmeleri mi gerekiyor kardeşim.
Ayıptır bu adamlar bizim oyuncumuz ve istesek de istemesek de bu kadroda bulunacaklar nedir bu böyle her önüne gelen giydiriyor bu adamlara, daha bilmem ne yaptıkları Marmara'ya ulaşmamış bir sürü liseli ergen toplanmış futbol profesörü gibi ha bire saydırıyor adamlara. Yemin ederim rakip takım taraftarı olsa ancak bu kadar dalga geçer bu oyuncularla.
Terbiyesizliğin lüzumu yok kaç zamandır susuyorum susuyorum ama her şeyin bir sınırı var. Lütfen gerekeni yapın ya genel bir uyarı yapın ve gerekli cezaları verin ya da burda bu şekilde salvo yapanlara yapılacak salvolara da ceza veremezsiniz.