Hazırlık Maçı | Olympiakos 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Olympiakos 1-0 Galatasaray | 17 Ağustos | Maç Sonucu

dostum primier lig maçlarını izle adam geçme hızlanma özelliği vardı bu adamın şu an inanılmaz ağır ve hantal bir görüntüsü var

hayır

hava toplarında iyi, sırtı dönük oynayabilen, iyi paslar atan bir oyuncu elmander

hız ve adam geçme özellikleri ise çok kötü olmasa da asla pırpır bir forvetle kıyaslanamaz

ardanin yerine kaliteli yabanci alinmassa ilk 3e zor gireriz

olympiakos,yunanistanin en büyük kulübü,zürih´den,isvicrenin siradan bi takimi,daha mi kötü?
tamam uzatmayalım bence ikiside sezonu önceden açtıkları için hazır takımlardı bugün zurıhle de oynasak aynı sonuç olabilirdi

ilk 5 e zor girer bu takim

bu heriften kaptan maptan olmaz. ver bakalım o pazu bandını meloya uçursun takımı.

maçın özetini seyredeceğimiz bi yer var mı acaba ?

Maçı izleyemedim, yorumlara bakılacak olursa pek de bir şey kaçırmamışım. Peki eksiklerimiz nelerdi? Kimler oynadı, yeni transferler nasıldı? Özet geçebilecek var mı?

öyle olsun.

lahm´i gördük.euro 2008´de torres beni ezip gecmisdi,lahm´i degil.

2010 dünya kupasinda,yine ispanya karsisinda ezilen bendim,lahm degil.

2010 sampiyonlar lig finalinde milito benimle ta**ak gecti.

daha iki gün burda yazabilirdim.

dedigim gibi.ilk yorumumda abarrtim.lahm gayet iyi bir bek oyuncusu.iki bekde oynadigi icin,daha önemli biri bayern münih ve alman milli takimi icin.

ama söyle first class bir bek de degil.

chelsea´nin stoper mevkiinden sag beke mont edilen ivanovic daha yararli mesela.

sen futbolu böyle bireysel olarak ele alırsan bu adamın geçit vermediği ve asist yaptığı bazı maçlarıda baz alırsın bana futbolcunun genel özellikleriyle gel.

sen bu adamı nasıl eleştirdin kondisyonu vasat gücü eksik bizim ligde dahi oynayamaz şişirilmiş bir futbolcu dedin şimdi ise iyi bir oyuncu first class değil diyorsun iyi de kimse sana first class dedimi bu bir ve ikincisi bizim ligimiz ş.liginden ahamı kaliteli ki bu adam burda oynayamaz, futbolu bildiğini iddia ediyorsun ama ilker yasin,ömer üründül ayarında yorum yapıyorsun.

futbolcuları tek maçlık hatalarıyla baz alırsan koskoca r.carlosla Haginin de t...k geçtiğini unutma derim peki bu Carlos un fırst class olmadığını açıklayabilirmi bizimgezegendeki insanlara boş konuşup boş savunma yapıyorsun renkdaş

ki lahm bahsettiğin ayarda ve tüm dünya da saygı duyulan son derece class bir oyuncudur.

kendi yorumlarimi siralayim ben de macta izledigim kadariyla:

mervan celik'in alinmasi gerek

yigit gökoglan sol tarafa alinsin enginle olmaz

balta degil caglar oynasin

ortasahada sabri oynamaz yekta oynasin

savunmanin gobegine, ujalusi'nin yanina bir adam lazim. server ve gokhan la zor yurur bu isler.

bunlar yapilirsa takim kurtulur umutsuzluga gerek yok.

sen futbolu böyle bireysel olarak ele alırsan bu adamın geçit vermediği ve asist yaptığı bazı maçlarıda baz alırsın bana futbolcunun genel özellikleriyle gel.

sen bu adamı nasıl eleştirdin kondisyonu vasat gücü eksik bizim ligde dahi oynayamaz şişirilmiş bir futbolcu dedin şimdi ise iyi bir oyuncu first class değil diyorsun iyi de kimse sana first class dedimi bu bir ve ikincisi bizim ligimiz ş.liginden ahamı kaliteli ki bu adam burda oynayamaz, futbolu bildiğini iddia ediyorsun ama ilker yasin,ömer üründül ayarında yorum yapıyorsun.

futbolcuları tek maçlık hatalarıyla baz alırsan koskoca r.carlosla Haginin de t...k geçtiğini unutma derim peki bu Carlos un fırst class olmadığını açıklayabilirmi bizimgezegendeki insanlara boş konuşup boş savunma yapıyorsun renkdaş

ki lahm bahsettiğin ayarda ve tüm dünya da saygı duyulan son derece class bir oyuncudur.

neyse uzatmayalim.

hakan balta varken,lahm vs.. konusmak iyi degildir.:D

Bu takıma acilen bir solbek bir stoper bir sol kanat ve en iyisinden oyunu çok iyi yönetebilecek takımın beyni olabilecek bir futbolcu lazım!!!

beyler artık duygusallığı bırakın. sabri fanları artık bu maçtan sonra da Galatasaray takımının bi oyuncusu olamayacak kadar yetersiz bi adamı savunabilecek mi?

Geri
Üst Alt