Hazırlık Maçı | Olympiakos 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Olympiakos 1-0 Galatasaray | 17 Ağustos | Maç Sonucu

H. Baltanın yanında sol stoper olarak Pique oynasa rezil olur, bu kadar iddialıyım. Bu sebeple kesinlikle bu takımın acil bir sol beke ihtiyacı var. Sol açık transferi de önemli, Engin Baytarla, Aydınla, Stancuyla, Keitayla sol kanat gitmez. Gerçek bir sol açık lazım. En önemlilerden birisi de özellikle deplasman maçları için Ümit Karan tarzı, Nonda tarzı, ilerde top tutan, golcü şansı ve sezgileri olan, tabiri caizse kıçına başına çarpıp gol olan bir santrofora ihtiyaç var.

Yiğit Gökoğlan demeeeyiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn:mad::sopa::happynew:

beyler artık duygusallığı bırakın. sabri fanları artık bu maçtan sonra da Galatasaray takımının bi oyuncusu olamayacak kadar yetersiz bi adamı savunabilecek mi?

sabri fanı değilim

yine de bütün takımın berbat oynadığı bir maçtan sonra sabrinin günah elçisi yapılmasına sessiz kalacak da değilim!

Arda'nın yerine yabancı futbolcu ve sol beke transfer yapılmazsa şampiyonluk gene hayal Servet Gökhan ikilisi tam bir fiyasko böyle rezil bir defans görmedim Sabri'yi de hiç bir zaman alkışlamadım iyi de yapmışım.Tek Ujfalusi savaşıyor orada

Bu takım olduğu gibi geçen sezonun kadrosu.Geçen sezondan arda gitmiş yerine Selçuk gelmiş o kadar.Hakan duruyor,servet duruyor,gökhan duruyor,sabri duruyor,bu takım servet,hakan,gökhanı göndermeden ancak 5. olur.8. olmuştuk 5. oluruz o kadar.Servetin yerine semihi koy,hakanın yerine çağları koy dene. belki olur belki olmaz ama adı üstünde hazırlık maçı.Zaten Kazımı saymıyorum zaten o inşallah Keita geldiğinde forma göremez.

sabri fanı değilim

yine de bütün takımın berbat oynadığı bir maçtan sonra sabrinin günah elçisi yapılmasına sessiz kalacak da değilim!

Sabri için değil bu. Hakan balta servet cam adam ve sabri bu takımın oyuncusu asla değiller. bunları elden çıkarıp iyilerini almadığımız sürece ya bu sonuca katlanırsınız. ya da kanser olur gebeririz

Sabri için değil bu. Hakan balta servet cam adam ve sabri bu takımın oyuncusu asla değiller. bunları elden çıkarıp iyilerini almadığımız sürece ya bu sonuca katlanırsınız. ya da kanser olur gebeririz

bunlardan daha iyi yerli oyuncu aldılar da engelledik mi

beyler artık duygusallığı bırakın. sabri fanları artık bu maçtan sonra da Galatasaray takımının bi oyuncusu olamayacak kadar yetersiz bi adamı savunabilecek mi?

Ohooo gidin yektayi Ayhan'ı izleyin bırakın Allah askına bu nasıl mantiktir ya hakikaten gecen seneki kadroyu hakediyorsunuz

bunlardan daha iyi yerli oyuncu aldılar da engelledik mi

engellediniz dedim mi afedersinde?

sadece sabriyi bundan sonra 11'de isteyecekler mi merak ediyorum. takım bas bas bağırıyo transfer şart diye. herif 10 senede 1 orta yapamamış neyin kafasındasınız. koşuyo diye istiyosunuz takımda madem öyle atletizm şubemize yazdıralım

Gayet hayırlı bir yenilgiyei arkadaslar bosverin Real'den 5 yememek için gerekliydi bu... Bir sol kanat bir de forvetle bu iş ok... Ben çıkıyorum iyi akşamlar

sol açık için anthony mounier

stoper için kemal tokak alınırsa

çağlar da sol bekte oynatılırsa sorunlarımız büyük oranda çözülür

engellediniz dedim mi afedersinde?

sadece sabriyi bundan sonra 11'de isteyecekler mi merak ediyorum. takım bas bas bağırıyo transfer şart diye. herif 10 senede 1 orta yapamamış neyin kafasındasınız. koşuyo diye istiyosunuz takımda madem öyle atletizm şubemize yazdıralım

kadro bu olduğu sürece orada tabi ki sabri oynayacak

ne orta yapmasından bahsediyorsun, adam ortasahanın ortasında oynayacak

90 dakikada baros hiçbir şey yapmamış, sadece sabri gol pozisyonuna girmiş

onu da kaçırdı diye ver gazı ver gazı

tabi ki transfer şart, biz de onu söylüyoruz

sol açık için anthony mounier

stoper için kemal tokak alınırsa

çağlar da sol bekte oynatılırsa sorunlarımız büyük oranda çözülür

barış abi o zaman M. Baros'u gönderip iyi bi forvet alınsa, yabancı sınırlamasına takılmazmıyız öyle? ya da arda erken gitseydi urfalı alınmazdı eboue ile tamamlardık. zanı serveti satıp yerine hızlılarını ve kalitelilerini alabilirdik. savunmamızı çok önde kuruyoruz. üstüne üstlük savunmamızda yavaş :(

edit: Sabrinin gol pozisyonu kaçırdığı aklımda bile yoktu onları yazarken. dediğim gibi sabri için geçerli değil. ama o formayı haketmiyo tamam fanatik olabilir hırslı olabilir. en fazla bu takıma yedek olur.

Cevap: Hazırlık Maçı | Olympiakos - Galatasaray | 17 Ağustos | D-Smart

sabri yüzünden sesim kısıldı.ah sabri ah....

Şu maçta Sabri'yi; Servet-Hakan kadar eleştriimek saçmalıktır. Ben de daha önceden kesinlikle ortasaha da oynamamalı yazmışımdır, Sabri için ama şu maçta Selçuk'tan daha fazla iş yapmıştır. Takımda kimse ayağına top gelmesini istemiyor sanki, sorumluluk almak isteyen kimse yok.

Sabri ilk yarıda sürekli hareket halindeydi, kim sıkıştıysa, top çıkmadığı anlarda sürekli topa yöneldi. Selçuk gibi 10 dakika boyunca ayağına top değmemizlik yapmadı. Bu çabalama işi M.Sarp'ın ya da başkasının istekli oynama işi değil, adam top yapmayan bi takımda top dağıtmaya çalıştı.

Sabri de kaçsaydı, dokunmasaydı bi 5-10 dakika topa, sadece koşup yanındakine ya da geriye pas atsaydı, kendi için daha iyi olurdu herhalde.

Şu maçta özellikle ilk yarı bir iki pas atamadı diye Sabri'ye laf atmak çoğu kişide ben önceden yazdım ortasaha olmaz diye yine bir yazıyım havasıdır.

barış abi o zaman M. Baros'u gönderip iyi bi forvet alınsa, yabancı sınırlamasına takılmazmıyız öyle? ya da arda erken gitseydi urfalı alınmazdı eboue ile tamamlardık. zanı serveti satıp yerine hızlılarını ve kalitelilerini alabilirdik. savunmamızı çok önde kuruyoruz. üstüne üstlük savunmamızda yavaş :(

edit: Sabrinin gol pozisyonu kaçırdığı aklımda bile yoktu onları yazarken. dediğim gibi sabri için geçerli değil. ama o formayı haketmiyo tamam fanatik olabilir hırslı olabilir. en fazla bu takıma yedek olur.

"barış abi o zaman M. Baros'u gönderip iyi bi forvet alınsa, yabancı sınırlamasına takılmazmıyız öyle?"

recep bak avatarımdaki gibi çıkarsak yabancı sorunu yok

ayrıca barosun yerine yerli forvet alıp, savunmanın ortasını tokak-ujfalusi yapmak da mümkün

ama bu durumda sercan, mevlüt gibi oyunculara büyük para vermek zorundayız

"ama o formayı haketmiyo tamam fanatik olabilir hırslı olabilir. en fazla bu takıma yedek olur."

kardeşim bak şu an sabrinin yerine ortasahaya koyabileceğimiz daha iyi bir oyuncu gelmiyor aklıma

ayrıca sabrinin tekniği o kadar kötü değil

sabri formda olduğunda, rakip ortasaha oyuncularına nefes aldırmaz

yahu sabriden kimse maçı alsın,inanılmaz hareketler yapsın istemiyor.adam ne koştu,ne pres yaptı ne de 5 metre sagına pas verebildi.bunları yapmak için messi olmaya gerek yok.

ben iyice endişelendim haa, geçen sezon olmaz dimi yine :( hayır geçen sezon olmasa da 1 maçlığına kötü oynasak güler geçerdim de, ne zaman kötü oynasak geçen sezona mı dönüyoruz gibisine bi izlenim oluşuyo

başlığı ben açtım diye yenildik karalar bağlamaya gerek yok sakin olun :asd:

muslera nasıldı ?

Geri
Üst Alt