- 18 Temmuz 2009
- 80.680
- 225.149
- 5.093
Oyunculara hakaret etmeye devam ederseniz o hakaretlere twitterda devam edersiniz. Bokunu çıkarmayın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başkan hiç birinden cacık olmaz bunların emin ol. Bunlar boş beleş topçu.morutandan bı cacık olmz ne yazık ki
e zaten gelecek,bu yedek takım.ne bekliyosunuz ki berkandan vsBeyler ametör bir takımla oynuyoruz bunlardan bize fayda gelmez şu an net 6 transfer şart. Siyahi hızlı bir kanat , bir tane top tutabilen forvet ? İki ortasaha bir tane ön libero bir tane defans şart.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
tutuk başladı ama dakikalar geçtikçe özellikle hücümda çok etkili oldu defansif zaaflarını düzeltirse faydalı olur ama barıştan hiçbirşey olmaz net ortaya çıktı bence şu maçforvetken solbeke evrilen biri kazımcan.savunma konusu sabır istiyo.ama hücumda baya aktif.maçın en cok çalım atan oyuncusu şu an
Usta bide as takımla görmek lazım, şu yanındaki baltalara rağmen yine bişiler yapmaya çalıştı. Bu kadroya Messiyi koy o da bi bok yapamaz.morutandan bı cacık olmz ne yazık ki
neeeeeeeeee?emin boluda full oynayıp geldi abiEminden filan olmaz ama bu Metehan kalıbıyla ben hazırım diye bağırıyor niye şimdiye kadar oynatilmamis ilginç
Emin zaten 2.ligte bile oynatilMiyor
e zaten gelecek,bu yedek takım.ne bekliyosunuz ki berkandan vs
ben artık altyapı haric yabancı topcu gelıstırme olayına karşıyımUsta bide as takımla görmek lazım, şu yanındaki baltalara rağmen yine bişiler yapmaya çalıştı. Bu kadroya Messiyi koy o da bi bok yapamaz.
Emin den olmaz mi.. Şu kadro içinde belki de bir tek ondan olurEminden filan olmaz ama bu Metehan kalıbıyla ben hazırım diye bağırıyor niye şimdiye kadar oynatilmamis ilginç
Çok sakin, sıfır panik, sanki kaç yıldır takımdaymış gibi.Eminden filan olmaz ama bu Metehan kalıbıyla ben hazırım diye bağırıyor niye şimdiye kadar oynatilmamis ilginç