GSCimbom
Hazırlık Maçı | Pendikspor 3-3 Galatasaray | MS | 2 Ekim | Galatasaray Youtube
Ahmet Bayram

Hazırlık Maçı | Pendikspor 3-3 Galatasaray | MS | 2 Ekim | Galatasaray Youtube Sayfa 20

Ahmet Bayram ·

Cevap
410
Okunma
9,1K
Sayfa
20/21
BPendikspor33Galatasaray2 Ekim
What a comeback. Yaaa oyle kolay galibiyet var mi Pendik efendi. Nasil 3-0’dan döndük ama hey yavrum hey. Daha bu takima Leao-Osimhen katılacak ondan sonra bi daha oynayalim. Bulmussunuz 150 milyonluk takimi kalirsiniz tabi berabere. 120 milyonluk 2 adamimizi getirelim de gorun noluyo sonra.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Milli aradan sonraki süreçte Sane'yi bir süre 11'de görmek istemiyorum. Batrakov'u 10 numaraya Yunus'u sağa alalım, Osimhen ve Leao'da hücumu tamamlar. Orta sahada Torreira-Lemina olmalı takımın defansif gücünü arttırmalıyız. Sara bir tane korner atacak diye sahada olmamalı sezon başından beri yürüyor. Şu kadroyu ideal kadro yapmak lazım ;

Uğurcan
Sallai Sanchez Abdülkerim Jakobs
Torreira Lemina
Yunus Batrakov Leao
Osimhen

Milli aradan sonraki süreçte Sane'yi bir süre 11'de görmek istemiyorum. Batrakov'u 10 numaraya Yunus'u sağa alalım, Osimhen ve Leao'da hücumu tamamlar. Orta sahada Torreira-Lemina olmalı takımın defansif gücünü arttırmalıyız. Sara bir tane korner atacak diye sahada olmamalı sahada yürüyor sezon başından beri.
Takımın bir buçuk senedir en büyük yükü Sane. İki tane adam çalımladı diye göklere sığdırılamıyor, bir de yüzsüz yüzsüz harcanan asistleri diye editler yapılıyor. Bize kaybettirdikleri şu ana kadar neredeyse kazandırdıklarıyla kafa kafaya. Üstüne 12M euro alıyor. Anında kurtulmalıyız kendisinden.

Milli aradan sonraki süreçte Sane'yi bir süre 11'de görmek istemiyorum. Batrakov'u 10 numaraya Yunus'u sağa alalım, Osimhen ve Leao'da hücumu tamamlar. Orta sahada Torreira-Lemina olmalı takımın defansif gücünü arttırmalıyız. Sara bir tane korner atacak diye sahada olmamalı sahada yürüyor sezon başından beri. Şu kadroyu ideal kadro yapmak lazım ;

Uğurcan
Sallai Sanchez Abdülkerim Jakobs
Torreira Lemina
Yunus Batrakov Leao
Osimhen
Yunus'tan birşey çıkmaz hocam, sağa Barış sola Leao ortaya Batrakov. Bu şekilde olması daha ideal kanımca.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt