Hazırlık Maçı | Polonya 2-1 Türkiye | MS | 10 Haziran | TRT Spor

Polonya nın iki yedek golcüsünden biri bizde olsa direk koy 11 e ama yok çok ilginç ya Almanya yla beraber bi golcü çıkaramadık mı

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tek kalemde polonya forvet hattını nasıl çökerttin yav bize de anlat :asd:

lewandowski cöpü fbye gider umarım

Milli takımda Orkun ve Salih o kadar ortada yok ki onların yapması gereken top dağıtmayı da Bardakçı yaptı bunu yaparken çok zorladığı ve çok öne çıktığı için haliyle hata da yaptı. Orta sahada bu ikili ve ilerde Semih hiç katkı veremediler maalesef. Milli takımda hücumda tehlike yaratan rakibi zorlayan Kerem ve Hakan oldu.

Bomboş şişirme bir topçu
Ben hiç bir zaman bir işe yaradığını görmedim bjk yerine başka takımda oynasa milli takımın yanından geçmezdi iki sene sonra super ligte bir takımda kiralık oynar

Tabiki
Çok abartıldı..Gereksiz yere 18 yaşındaki adam için boşu boşuna yaygara koparıldı.Bir taraf yıldız diyor bir taraf çöp.Bjk o kadar çapsız bir klüpki böyle davranarak semihe zarar verdiler haberleri yok.Şu an için yetersiz gibi ama bu addamın daha 18 yaşında olduğunu unutmayalım.
Olumlu veya olumsuz yorum yapmak için erken.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

adam şurdan gecip topu alıyor hızlanıyor ama hala boklanıyor forumda inanılmaz cidden

İrfan ın 43 de kramp geçirmesi de ilginç.

Disardaydim daha yeni gördüm,
Bu ne? Bu kadro ne yaw ?
Adana bile 5ler bu takımı

„8 gün kala bazı oyuncularımızın dinlenmesi gerekiyor. Bazı futbolcuları dinlendireceğiz. O yüzden karışık bir kadro olacak. Şimdiden söylemeliyim herkes memnun olamayacak biliyorum ama dinlendirmemiz gereken oyuncular var."

Sir Montella

Adsız.webp

Gerçekten şu semihte ne var anlamış değilim, artık bitik durumda olan küçüktaş bu çocuk üzerinden bir hikaye yaratmaya çalışıyorlar kendi arda gülenlerin yaratmaya çalışıyorlar.
Yok bayern istiyormuş yok city izliyormuş bla bla bla koca bir yalan ve ağlaya ağlaya milli takıma aldırdılar.
Bu çocuğun daha doğru düzgün mevkisi bile yok. Santrafor mu? Kanat mi? 10 numara mı?
Hayır yani madem öyle böyle yıldız niye bu sezonun en önemli maçında Türkiye kupası finalinde forma şansı vermediniz?

Marsilya ya atılan 15m lik tarihi kazık olan arkadaşımız neredeler şuanda

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adana demirdeki Semih veya necip şu sametten daha çok haketti formayı. Samet, montella torpili ile kadroya alınıp süre buluyor. Her hocanın bir kazma sevdası vardır maalesef.

Kerem-kenan-barış
Hakan-ismail
Kaan
Ferdi-apo-merih-mert
Mert

Bu takım başka şey oynamaz. Merkezi kapat, kontralarla pozisyon ara başka türlü gol atma şansımız yok​

Geri
Üst Alt