Hazırlık Maçı | Polonya 2-1 Türkiye | MS | 10 Haziran | TRT Spor

Ulan ilk goldeki hatasını geçtim ikincideki adamın önünü açması çıldırttı. Hocamı da Yunanistan'da yakmıştı. Allah bildiği gibi yapsın ne buluyonuz bu adamda.

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kulüp takımlarımızda da, milli takımda da hep aynı sorun yaşanıyor, 15-20 tane şutun olsun, adamların ceza sahasında sayısız aksiyona gir, basit pozisyonların hepsini kaçır, adamlar maçın sonuna doğru gelsinler çat koyup geçsinler. mental olarak zayıf olmamızdan mı, baska bir sey mi, bilmiyorum ama ana sebebi nedir merak ediyorum. tabii bu maçta adamlar çok net pozisyonlarda kaçırdı orası ayrı mesele

İşte ülkemizde ki sorunda bu 18 yaş sanki azmış gibi daha 18 yaşında

Arda güler 17 yaşında neler yaptı
Arda Turan 17 18 yaşlarında neler yaptı
Emre belezoglu 17 18 yaşlarında neler yaptı

Artık 16 yaşlarında oynamaya başlıyor oyuncular 18 yaş futbol için erken değil bu oyuncu hiç bir zaman üst seviye oyuncu olamayacak şahsi görüşüm

Reis yapma Allah aşkına her oyuncu o yaşlarda etkili olacak diye birşey yok.Bazıları daha geç kendini buluyor.Semihde ligde ciddi katkı verdi.Bı yaşda bu kadar skor katkısı kaç oyuncu veriyor.Daha ilk maçı arkadaş.
Evet tabiki abartıldı ama çöp muameleside yapmamak lazım.
Barış bu yaşlarda nerede geziyordu şimdi nasıl..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Samet aşkın artık bitsin Montella.

1)Mert
2)Zeki
3)Merih
4)Apo
5) Ferdi
6)İsmail-Salih
7)Hakan
8)Orkun
9)İrfan-Kerem-Arda
10)Kenan
11)Barış
Ben olsam orta sahayı bugün olduğu gibi yaparım İsmail iyileşirse o oynar.
Barış forvet Kenan sol kanat olur.
Şova gerek yok bu takımın maalesef şu anki haliyle Ardayı taşıma şansı yok mecburen kulübeden girecek. Ama bizim sadece oyunun hücum tarafına bakan çok bilmiş vatandaşlarımız ve gazetecilerimizin baskısı ile 11 başlarsa sıkıntı ama 10 numarada oynarsa daha da sıkıntı.

Biz bu kafayla hiçbir zaman bir olamayız, birlik olamayız.
Montella'ya sallayanlar, rakip takım oyuncularına sallayanlar...
Bu takım finallere geldi mi geldi. Bu oyuncularla mı geldi, geldi.
Montella ve oyuncularla turnuvanın keyfini çıkarmamız gerekirken, çeyrek finaller, yarı finaller, hatta finalden bahsedenler vardı.

Bu iş bu kadar kolay mı? Genç, tecrübesiz bir oyuncu grubumuz var.
Arda, Semih, Kenan, Barış gibi gençler var. Onlara destek olmak varken o senin oyuncun bu benim oyuncum düşüncesi ile hiçbir yere varamayız.

Turnuva biter, eleştirler yapılır. Ama daha turnuva başlamadan hazırlık maçlarında sallıyoruz herkese.

Montella ve oyuncular saygıyı hak ediyorlar. Keyfini çıkaralım turnuvanın.

Gayet iyi oynadık, özellikle ikinci yarı oyun kontrolü bizdeydi.
Klasik milli takım golleri yedik, hocanın bazı oyuncularda inat etmemesi lazım artık ilk 11'ini oluşturması lazım

bu gidişle kaan akerim oynar

zeki kaan akerim ferdi
ismail hakan
arda orkun kerem
baris.

Milli takım milli ruhu olan Galatasaraylı topçularla iş yapar, tarih bunun örnekleri ile dolu. İfb köpekler paranın köpeği karaktersiz oyunculardır bunların olduğu takımdan başarı beklemem.

Ligde 6mt de oynayan kanat oyuncusu tek özelliği rakibe göt dayama ve şikeci yatalak fb köpeği takımlara istatistik kasmak olan irfan can iti bir daha ilk 11 oynarsa bu montellanında mabadı genişletirim.
Irfanı fenerdeki gibi kullansan 1-2 gol attirirsin aslinda da onu yaptın mı da takım sıcar. Baskı yaptığımızda oyuna sokulur ancak. Boğuşmadan sampiyona geçiremezsin elek ederler. Çok kontra yeriz şu takım da her kontrayı golle sonuclandirir.

²
Reis yapma Allah aşkına her oyuncu o yaşlarda etkili olacak diye birşey yok.Bazıları daha geç kendini buluyor.Semihde ligde ciddi katkı verdi.Bı yaşda bu kadar skor katkısı kaç oyuncu veriyor.Daha ilk maçı arkadaş.
Evet tabiki abartıldı ama çöp muameleside yapmamak lazım.
Barış bu yaşlarda nerede geziyordu şimdi nasıl..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Adam olacak çocuk o yaştan belli oluyor bence her topçu baris Alper gibi kendini geliştir miyor özel çalışmıyor

Ondan kırk yılda bir gider kerem bilr 3.ligten geldi belliydi adamin etkili olduğunu ben ligte de bir halt görmedim bu çocuktan mevkisiz oyuncu sonu Sercan Yıldırım'a benzerse sasirmam

Geri
Üst Alt