Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.128
- 90.931
- 5.093
Skimanski yok mu yav? Gözümüz futbola doysaydı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
taylan çok daha iyiSalih in Taylan dan ne farkı var abi.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Milli takım tercihine ilişkin Eren Dinkçi şunları söyledi, "Milli takımın benimle düşüncesi var mı bilmiyorum. Birisi beni aradı ama hangi ülke olduğunu söyleyemem. Benim kararım kesin, söyleyemem. Allah nasip ederse beni Avrupa Şampiyonası'nda göreceksiniz."
fenerde oynasa alırdı herif bjk korkusundan semihi 11 oynatıyor böyle ödlek heriflerin ne işi var milli takımın başındaArdayi oynatmiyor hoca
Gürcüler hoplatır. Kvaradona yağ gibi akıyor yağ, çok pozisyon bulurlarÇekler bizi tokatlar böyle oynarsak taş gibi takım. Biz üçüncü oluruz muhtemelen.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zaten kadroya baksan nasıl kurulduğu çok belli camia baskısı. Oğuz ve Can ı da yiyen bu zihniyet oldu zaten. İkisi de üç büyüklerden birine olsa kesinlikle kadrodaydılar şuanfenerde oynasa alırdı herif bjk korkusundan semihi 11 oynatıyor böyle ödlek heriflerin ne işi var milli takımın başında
EURO icin fedakarlik yaparim dedi.Kaan ayhan harbi neden ameliyat olmuyor yav. Sene içinde lazımsın ulan sen
Gürcistan berabere biter yaGürcüler hoplatır. Kvaradona yağ gibi akıyor yağ, çok pozisyon bulurlar
Vermedi ki. Çekerken topu pas oldusemih daha erken versene ulan
Bıraksın bu işleri ya, zaten gruptan çıkamayacağız boşa zaman kaybıEURO icin fedakarlik yaparim dedi.