Hazırlık Maçı | Portekiz 1-2 Hırvatistan | MS | 8 Haziran | TRT Spor

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1717535156319.webp

1717535168866.webp
1717535171800.webp
1717535184324.webp

1717535302718.webp

Hazırlık Maçı
Portekiz - Hırvatistan
Centro Desportivo Nacional do Jamor
8 Haziran 2024 Cumartesi
19:45

1-2

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Turnuvada ki bir çok takımın hırvatistanla karşılaşmak isteyeceğini düşünmüyorum.

Herkes portekiz ispanya ingiltere italya vs diyor ama hırvatistan gerçeği var adamlar o yıldızlar topluluğu portekize sahayı dar etti şanslı olsalardı 4 veya 5 gol bulabilirlerdi.

Son yılların milli takımlar bazında en iyi sistem takımı hırvatlardır net.

Montella doğru kadroyu çıkarmayı başarırsa portekizden puan almamız yüksel olasılık.

Hazırlık maçı olmasına rağmen portekiz çok uğraştı ama beceriksizlerdi fakat ondan daha da önemlisi hiç mi hiç organize değillerdi

At topu leaoya bekle ki rakibi geçsin iş yapsın.

Hocaları belçikayı kör topal edip bırakan roberto martinezmiş.Ne bekliyorsun ki allah bilir kimin lobisinden kimin torpillisi

Portekiz nasil oynuyo
beklentimin altinda bir portekiz vardi. elemelerdeki gorunumle kiyas yaparsam-kale haric her bolge beklenenin cok altinda idi kanimca. bu arada , hirvatlari ayri bi motive buldum.ayri bi oz guven oldu pozitif futbolla alinan galibiyet.

tahminim , ekstra idman yuklemeleri de kismen etkilemis olabilir portekiz'in dogal oyununu... hani hayirli maglubiyetler vardir ya , bu da kanimca portekiz adina bu tur bir test oldu. buradan olumlu dersler cikarip tekrar vitesi yukselteceklerini dusunuyorum.

portekiz kalecisi costa turnuva nin kalecilerin den olabilir gununde olursa.
bugun de cok onemli yuzde yuzluk kurtarislari oldu.

saygi ve selamlar.

Geri
Üst Alt