Hazırlık Maçı | PSV Eindhoven 3-1 Galatasaray | MS | 18 Temmuz | Smart Spor

Maicon sokacam uzun topuna ya bi vazgeçmedi şu huyundan.

Birisi Maicon cok kotu oynuyor diyor ardindan bir baskasi macin en iyisi Maicon suana kadar diyor. Kusura bakmayin da biriniz futboldan hic anlamiyor ya da izlemiyor, bunun kararini da siz verin.

:whistle:

fernandonun hatrına mac izliyorum resmen iniesta bizde oynuyormus gibi hissediyorum

Bi m.k anlamiyorum mactan. Karsi tarafta olan hic birsey adam akilli gozukmuyor...

Selçuk pres yapıyor ŞOKKKKKKK

Birisi Maicon cok kotu oynuyor diyor ardindan bir baskasi macin en iyisi Maicon suana kadar diyor. Kusura bakmayin da biriniz futboldan hic anlamiyor ya da izlemiyor, bunun kararini da siz verin.

kötü diyenler pas hatasına göre karar veriyor ya da izlemeyen ön yargılılar

Gayet iyi ama en iyisi degil Donk resmen show yapiyor GSC'ye niye bu paralari hak ettigini gosteriyor bir nevi suratimiza fiskirtiyor

Sezonun ilk hazırlık maçında , takım yüklenmeler yüzünden yorgun halde ve güneşin altında oynanan maçta futbolcu eleştiren muazzam taraftarlarımız var. Beyler sakin olun ve izleyin. Sahada özlediğimiz Galatasaray futbol oynuyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt