Hazırlık Maçı | PSV Eindhoven 3-1 Galatasaray | MS | 18 Temmuz | Smart Spor

Fulham ful yedek miydi sergi?
ilk yarı 8 oyuncu 98-99-2000 dogumluydu.gercek sesegnonun ikizi oynamış bi de.2.yarı da 20şer dk ile değişiklikler oldu ama fazla bakmadım.ozanın golde kaleci hatalıydı.aman aman bi oyun oynanmadı 2.yarı

Leğene mi çevirdiler ne yaptılar yahu..

kadromuz yetersiz ve vasat normal sonuç kime iyi teklif gelirse yollanmalı

Maicon'dan bir cacık olmaz. Şampiyonlar liginde maymun ederler bu kazmayı. Vurun kıçına tekmeyi gitsin.

Feghouli bildiğimiz gibi hala top sürmekten aciz kanat oyuncusu görünümünde. Ondan da pek bir şey beklememek lazım.

Onyekuru'yu tek maçla asıp kesmek doğru olmaz.

Ahmet ve Carole'den hiç bahsetmiyorum. İkisi de ağır çöp tenekesi.

feg ve belhandaya zerre güven olmaz zaten teklif de gelmiyo ki heriflere

Hürriyet Güçer ve Yalçın Ayhan hemen takıma kazandırılmalı, gideceklerin yerine; durum 'resmen faziya'...

Antrenman temposu içinde acilen jem karacanı takıma kazandırmamız lazım.Dransfer şart :)

stoper işini çok abartıyosunuz futbolu bildiğinizi iddia ediyosunuz ama ortasahan iyiyse defansın iyi olayını gözden kaçırıyosunuz. bizim ortasaha iyi olmadıktan sonra stopere ramos gelse boş ortasahamız iyi olsa maicon serdar gayet iyi iş yapar.

Kral Linnes'in golü dışında pek birşey kaçırmamışım herhalde.

sent via GSC

Cl'de takımı çoşturucak 2 dopçu acilen gelsinler
'Faziya' nın farkında değil misin, yoksa numara mı yapıyorsun yaw?. Ligde kalma hedefinden bahsediyorum...

Ha, elbette kalite ve engin tecrübeleriyle UCL de de yüzümüzü yere düşürmeyeceklerdir, ayrı konu...

Bir not düselim bu arada. Gomis gecen sene hazirlik maclarinda da lay lay lom havasinda geziniyordu.
Adam resmi maclarda sadece oynuyor galiba. Hazirlik maclarinda ben burdayim...neden burdayim..burdaysam kim cikarti beni buraya modunda.

Hazırlık maçlarında oynatmayalım bence. Karanlık bir odada tutup dövelim, çiğ etle besleyelim. Sorumlusu da futbol topu diyelim. Gerisi Gomis'te.

Ekşide yazmıştı biri, muazzam bir tespitti. :D

Geri
Üst Alt