Hazırlık Maçı | Qarabağ 1-2 Galatasaray | MS | 26 Mart | Haber Global

Ara bize hiç yaramamış, bu maçta emre tasdemirin işi ne mesela ? Zaten takım fprm tutmamış, bu deneme yanılma maçı mi, oynat icardi torreria gibi adamları da form tutsunlar
Zaten ne zaman böyle plansız ara olsa mutlaka ayvayı yiyoruz. Bizim kulüp rehavete çok uygun bir yapıda kaos olmadan şampiyonluğumuz yok nerdeyse

sahada da herkes random takılıyor

sabah akşam çalışsan bu kadar kötü olmak için, yine biraz denge olur düzen olur o da yok

acayip karışık

Okan, Taşdemir, Ross, Yusuf, Yunus Gomis, Berkan, Dubois berbatlar. Berkan özellikle pozisyon almada inanılmaz hatalar yapıyor. Zaniolo, Oliveira vasat. Bizim açımızdan sahanın en iyisi Kaan Ayhan'dı. Özellikle defansın bu kadar farklı olması ön alan pres yaptığımızda Bardakçı, Nelsson'un yaptığı o kaymaları pozisyon almaları Ross hiç yapamadı Kaan'da bazen geç kaldı. Berkan'ın sürekli alanını boşaltması sayesinde bir ara orta saha yok gibiydi. Zaniolo, Yusuf, Yunus ilk başlarda defansa hiç yardıma gelmediler ileride beklediler sadece sonra Zaniolo defansa yardım etmeye başladı bu yönlerini geliştirmeliler.

Okan buruk istifa dememek için zor tutuyorum kendimi

İlk yarıyı izlemedim. Kimsenin ne yapmaya çalıştığı belli olmayan doğaçlama oyuna devam mı ediyoruz?

Takim dökülüyor...
Bunlar idmanda ne yapiyor aga??

Geri
Üst Alt