Hazırlık Maçı | Qarabağ 1-2 Galatasaray | MS | 26 Mart | Haber Global

3. bölgede sıfır pas trafiği helal olsun

Zaniolo'nun da icardi gibi bir "rahatlama faktörü" olsa iyi olurdu

Maç babında değil de, genel hava olarak söyledim. Aradan sonra çok vasatlaştık. İçerde Kasımpaşa, dışarda Konya, vasat oynadık. Tekrar camia olarak toparlanıp konsantre olmamız gerekiyor.
Genel hava olarak da aslında taraftarın etki ettiğini söyleyemem. Ben pek öyle düşünmüyorum. Bizim en iyi yaptığımız şey şu ben söyleyeyim. Biz eğer iyi oynayamaya başlarsak taraftarı en fazla destek olan takım biziz. Yani Fener veya Beşiktaş iyi oynadığında bizim taraftar kadar moda sokamıyor takımı onların taraftarları. Ama bizim takım iyi oynadığı zaman taraftar hem takımı hem camiayı hemen şampiyonluk moduna sokuyor. Durum bence bundan ibaret.

Tekrar camia olarak toparlanıp konsantre olmalıyız. Evet. Ama önce takımın kendine gelmesi gerek. Takım deprem öncesine dönmezse camiada bir iki haftaya homurdanmalar başlar.

kaan ve berkan dışında maöı şeyine takan yok

Berkan emre tasdemir gomis mata dubois bomboş adam bunlar

İzlemiyorum maçı ama maçkolik sitesinde Zaniolo facia reytingde görünüyor, Yunus ve Dubois de kötü.

bu takima teknigi yuksek maci yasayan 2 3 ortasaha almaliyiz

savunmamızın önü tamamen boş o bölgedeki berkan denılen arkadas forvet arkası gibi dolanıyor

Geri
Üst Alt