Hazırlık Maçı | Qarabağ 1-2 Galatasaray | MS | 26 Mart | Haber Global

Ben şunu iyice anladım. Bizim takıma topu oynatan taraftardır. Taraftarın oluşturduğu konsantrasyon ortamıdır. Terim zamanında da covid öncesi seri yapıyorduk. Şimdi de ara öncesi rekor seri yaptık. Fakat ne zaman ara oluyor, bizim takimin kimyası dağılıyor. Biz sıradanlaşınca hakemler devreye girip puanlarimizi çalıyor.

Yani ne Okan hoca, ne başka bir şey. Bu takımı biz sampiyon yaparız.
Teknik ekibe vereceğimiz para yerine stadı genişletmek daha iyi olmaz mıydı

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Zubir yeni kvaratskhelia. Fener direk teklif gönderir

zubir dubuonun zubugunu desiyor

45 dakika izlediginiz adama,hemde hazirlik macinda !! alalim diyorsunuz,allah akil fikir versin

Ben şunu iyice anladım. Bizim takıma topu oynatan taraftardır. Taraftarın oluşturduğu konsantrasyon ortamıdır. Terim zamanında da covid öncesi seri yapıyorduk. Şimdi de ara öncesi rekor seri yaptık. Fakat ne zaman ara oluyor, bizim takimin kimyası dağılıyor. Biz sıradanlaşınca hakemler devreye girip puanlarimizi çalıyor.

Yani ne Okan hoca, ne başka bir şey. Bu takımı biz sampiyon yaparız.
Renktaş gram alakası yok. Çünkü deplasmanda çok daha iyi oynuyoruz. 50 bin taraftarın önündeyse eller ayaklar birbirine dolaşıyor. En son kendi evimizde Fernandolu-Gomisli-Belhandalı sezon çok iyi oynamıştık. Sonrasında ister 10 bin kişi ister 50 bin kişi olsun kendi evimizde dikiş tutturamadık. Bunu kabullenmeliyiz ve iç saha oyunu geliştirmeliyiz.

zoubir iyi de karşısına gelen bizim topçular avanak gibi izliyor herifi

zaniola inşAllah önemli bir maçta erken kırmızı görmez

Geri
Üst Alt