Hazırlık Maçı | Qarabağ 1-2 Galatasaray | MS | 26 Mart | Haber Global

Yunus’un 80 dakika yapamadığını Caner’im 5 dakika da yapcak inş

Yıllar geçiyor "X yerine y oynasa ne kaybederiz?" cümlesi hiç eskimiyor. Mata yerine altyapıdan bir çocuk oynasa ne kaybederiz?

İlk başta ismen bakıp iyi dedik ama bu kadronun yine yarısı değişecek seneye şampiyon olsak da olmasak da.

Seneye olmamasına kesin gözüyle baktığım isimler;

- Okan Kocuk
- Victor Nelsson
- Sam Adekugbe
- Emre Taşdemir
- Sacha Boey
- Leo Dubouis
- Fredrik Midtsjö
- Nicolo Zaniolo
- Juan Mata
- Yusuf Demir

Bunlara ek yine gidenler olacaktır. Yani yine, yeni, yeniden full kadro transfer yapacağız.

bu okanin ayaklari ne kadar kotu ya

Okan baski kurmak nedir bilmiyo.. Hızlıca kanada at orta açma özürlüsü kanatların ve beklerin orta açsın. Oda rakip yerleştikten sonra. Böyle futbol olmaz. Kontra tmm madem bunu istiyosun. Bir izle Liverpool nasil kontra oynuyo bide kendine bak. Senin topu alan adamın nereye top atacağı belirsiz kendi de bilmiyor. Bunlar antrenmanda detaylı çalışılmış olması gereken şeyler. Ben görmedim hiç böyle bir şey bizde. Okan hocaya güvenim baya azaldı. Beğenmiyorum. Şampiyonada olsak bu oyunu beğenmiyorum

Zaten ayda bir maç yapıyoruz, takımın maç eksiği var, Icardi, Torreira 15 dakika kala giriyor.

Halısahada daha iyi taktik görüyorum o kadar kötüyüz.Gözlerim kanıyor izlerken.

zanyolonun kanadına top geliyor.. zanyolo forvete çıkıyor.. dübüa ileri geri koşuyor. saçma sapan ortalar yapıyor. dubüa zanioladan o kanatta hiç ikili oyun görmedij taktikse sıkıntı..

Geri
Üst Alt