Hazırlık Maçı | Rapid Wien 3-1 Galatasaray | MS | 23 Temmuz

Bu Un çuvalı Erayın yerine kale bos olsa şu son gol olmazdı.Kaleci demeye bin şahit gerek.Hayrettinin akrabası sanırım.

3:1 Haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Takim ara sira iyi bi izlenim verdi...ama daha yolun basindayiz bu resmen belli.

Illerki zamanlarda dahah iyi performans göreriz umarim.

unutmamak lazim Wien 1 ay daha cok antreman yapmis, daha cok hazir durumdalar.

Erayın sözleşmesini kim yenilediyse kulüpten derhal ihraç edilmeli bu kadar yeteneksizlik olamaz berbat bir top oynadık 2.yarı

Ekmek için Ekmek bey!!!

bu kovaya mac bası yerine tuttugu top basına para verselerdi keske,maliyeti az olurdu

Erayin sözleşmesini yenileyip maasini % de bilmem kac artiran yonetimi kiniyorum. Scout ekibi baskan yonetim teknik heyet nasil bir gelecek gorduler de bu cocukta sozlesme uzatttilar. 700 bin tl cidden hak etmiyor.

Simdi gelipte Muhasebecilik yapmayin sizene diyen olursa kafasini gözünü kirarim.

Takim degiliz henuz.

Ilk 11 icin aksayan kisimlar bence su sekilde:

Izledigim ilk mactan itibaren soyluyorum; Eray'dan kaleci olmaz.

Telles defansta cok siritti, toparlamasi sart

Chedjou golu atmasina ragmen defansta agir kalabiliyor.

Olcan hicbirsey yapmadi, bu sekilde oynayacak olursa buyuk hayal kirikligi lur.

Emre ayni Emre

Burak iyi degil, bize ayaginda top tutabilecek forvet lazim, Bruma'nin getirdigi kac topu ezdi

Begendiklerim Bruma, Veysel, Melo, Selcuk, Hakan

takım daha hazır değil.hataları görmek için de iyi bi maç oldu.bilhassa en büyük hata ERAYI.

bizim yönetim ne zaman başkalarının tavsiyesiyle transfer yapmamayı öğrenecek, yediğimiz kazığın haddi hesabı yok. taffarel bu erayın sözleşmesini uzatın demişse ona da yuh, yılların kalecisi taffarel bu erayın yeteneksizliğini görmüyor mu

Hazirlik macinda yenilmek iyidir. Daha kampin basindayiz. Prandelli takima iyice bi hakim olsun.

Eksik bölgelere transfer düsünürler. Ama forvet transferi sart. Hemde iyi bir forvet sart.

Eray i gicik bi takima kiralik versek adamlar resmen kume duser, aklima gelen ilk takim Es Es :D

Geri
Üst Alt