Hazırlık Maçı | Rapid Wien 3-1 Galatasaray | MS | 23 Temmuz

melo selcuk ve brumayı begendim. defans hattı biraz sıkıntılı insallah bi cözüm bulunur

Iyiki Sinan Bolat alinmis

Olcan daha hazır değil. Gerçek Olcan'ın bu olmadığını biliyoruz hepimiz. İlk yarıya bakacak olursak bizim adımıza +lar Bruma'nın performansı ve Selçuk'un ortaları. Sneijder gitmezse Bruma'yı Robben yapar bu sezon.

4-2-3-1 oynuyoruz ama ileride top tutabilecek ayibogan bi forvet lazim arkasinda Bruma Sneijder Olcan cok iyi olucaktir.

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

İlk maclardan eleştiri yapmayı dogru bulmam normalde ama bu emre çolak ı hemen göndermek lazım bu klüpten bu kadar işe yaramaz bır adam görmedım ben daha önce.Olcan da tutuk baya.Bruma gün geçtikce daha iyi olacaktır.Sürati ve adam eksiltmesi muazzam.

Selcuk gayet iyi gecen seneye göre. Hakeme itirazları da gayet haklı, cok gereksiz bir sertlik var macta; kaptan olarak itirazı dogru.

Adam akıllı ilk maçımız ama takım iyi..

Prandelli başkan bu sene bizi şampiyon yapacak..

dar alanda güzel hizli paslar atiyoruz tempoyu cikartdimizda...bu zaman illeledike 50-60dak a yaymalyiiz

su smart spora baslayacam ya, adam gibi hazirlik maclarina bakamiyoruz

BtP5seyCEAA21Gb.jpg:large

Bruma :D :D :D :D

Eray artık 3. lig takımına mı gider nereye giderse bir zahmet daha fazla uğraştırmasın. Telles ve Chedjou çok büyük Fatih Terim kazığıdır. Verilen paraları asla hak etmiyorlar. Emre Çolak ve Burak Yılmaz ilk 11 olabilecek zihinsel kapasiteden kesinlikle yoksun. Veysel'den en fazla yedek olur. Selçuk'tan formayı alabilecek bir yerli bulamadığımız sürece işimiz zor.

selçuku geçin tellese gelin adam berbat. bütün pozisyonları tellesin kanadından yedik işimiz var

Geri
Üst Alt