Hazırlık Maçı | Rapid Wien 3-1 Galatasaray | MS | 23 Temmuz

Takim sandigim kadar kotu degil, ilk maca gore tabi.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Bruma ya top geldinde hep heyecanlaniyorum..öyle oyuncular gerek takima

Kornerleri dışında Selçuk iyi değil. Kornerlerini normale çevirmiş en azından. Olumlu bakalım artık ne yapalım. Bruma ve Melo sahanın en iyisi. Burak bildiğimiz gibi. kaçırıyor ofsayta düşüyor. Bu takıma Sağ Bek'e mutlaka Tarık alınmalı. Birtane de teknik hücum oyuncusu.

Olcan iyi degil diyorsunuz da adam dar alanda çok etkili paslasmalar yaptı şu maçta bile, gerçekten çok iyi transfer yaptık.

Bruma cok iyi,tam Sneijder'lik bir kanat oyuncusu.

Ayrica artik hizli hucum yapabiliyoruz 1-2 pasla.

balta ile cedcu ikilisi stoperde olmuyo. ikiside cok yavas. defans dagiliyo bu durumda, veysel desen zaten iyi degil. telleste zayif defanaif olarak. ortasaha yine bildigimiz gibi defans olarak melo yuku cekiyo. vardigim sonuc gecen seneki kadar olmasada bu senede defansif zaaflarimiz olacaktir. minimuma indirirsek kafi

Bu arada hakem tam bir yavşak.. itiraz yerine temiz bi dayak yemesi lazım, kimse oyuncularımıza kızmasın.. Amerikan güreşi değil futbol oynamaya çalışıyoruz..

Hakemi odaya kilitlemisler :D

Allah sakatlık ve ceza vermezse geleceğe damga vuracak bir yıldız geliyor. Bruma oyun zekası hızı çevikliği çok hızlı düşünmesi çabuk karar vermesi muazzam bir oyuncu olacak. Burak ikidir ayak uyduramadı çocuğa onun kadar hızlı düşünemiyor. Sneijder bu sezon en çok Bruma'ya sevinecek tam onluk bir oyuncu oluyor maşallah.

Bence gayet iyi. Rezil olan bu iki yüzlü tutum. Aynı hareketi Melo yapsa yapacağınız yorum belli. kendinizi kandırmayın. Selçuk'a çamur atmak için maç izliyorsunuz.

Şu maçta Selçuk en az Melo kadar iyi, en az Burak kadar iyi, Veysel kadar iyi.

Selçuk önce kendini çeki düzen versin. Iki yüzlülük filan yok. Ben beğenmiyorum geçen sezon bir kaç maçta iyiydi, iki sezon önceki performanstan çok çok uzak. Bir kere Burak sevdasından vazgeçinsin. 3-4 metre dikine pas atamaz oldu. Nerdeyse hiç savunma yapmıyor.

Mancini'nin takıma kazandırdıgı birkac seyden biri de Bruma olmus. Iyi program uygulatmıs, yıkılmıyor cocuk masallah.

2. hazırlık maçına ve 1 haftalık antrenmana göre hiç fena değil takım.

Karşımızdaki takımın ligi başlamış. 1 aydır sürekli çalışmışlar.

Telles çok rahat çalım yiyor.Cl de böyle calım yerse onun kanadından gol rekoru kırarız.

Geri
Üst Alt