Emin Yalçın
Cezalı
- 7 Haziran 2013
- 2.695
- 0
- 726
Selçuk kafayı toplamış bu iyi oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arada hakem tam bir yavşak.. itiraz yerine temiz bi dayak yemesi lazım, kimse oyuncularımıza kızmasın.. Amerikan güreşi değil futbol oynamaya çalışıyoruz..
Forumda gerçekten ağır mallar var... Kusura bakmayın...
Selçuk önce kendini çeki düzen versin. Iki yüzlülük filan yok. Ben beğenmiyorum geçen sezon bir kaç maçta iyiydi, iki sezon önceki performanstan çok çok uzak. Bir kere Burak sevdasından vazgeçinsin. 3-4 metre dikine pas atamaz oldu. Nerdeyse hiç savunma yapmıyor.
Tek forvet burakla olmayacagını düşünen tek ben miyim?
selçuku geçin tellese gelin adam berbat. bütün pozisyonları tellesin kanadından yedik işimiz var
Düşünen bir tek sen değisin de 5+3 de ve sneijder oynayacaksa nasıl yabancı forvet oynayacağız daha çözen olmadı varsa dinlemeye hazırız renktaş...
Eray artık 3. lig takımına mı gider nereye giderse bir zahmet daha fazla uğraştırmasın. Telles ve Chedjou çok büyük Fatih Terim kazığıdır. Verilen paraları asla hak etmiyorlar. Emre Çolak ve Burak Yılmaz ilk 11 olabilecek zihinsel kapasiteden kesinlikle yoksun. Veysel'den en fazla yedek olur. Selçuk'tan formayı alabilecek bir yerli bulamadığımız sürece işimiz zor.