Hazırlık Maçı | Rapid Wien 3-1 Galatasaray | MS | 23 Temmuz

Selçuk önce kendini çeki düzen versin. Iki yüzlülük filan yok. Ben beğenmiyorum geçen sezon bir kaç maçta iyiydi, iki sezon önceki performanstan çok çok uzak. Bir kere Burak sevdasından vazgeçinsin. 3-4 metre dikine pas atamaz oldu. Nerdeyse hiç savunma yapmıyor.

Bu eleştiri haklı noktalar taşıyor mesela. Ama şu maçta adam sahada Bruma ile en iyisi. Takıntı halinde adama yüklenmek yanlış.

Olcan:Sönüktü beklediğimiz gibi etkili değildi.

Selçuk:Bence geçen seneden daha iyi bir grafik çizdi

Melo:Harika oyununa kaldığı yerden devam ediyor.

Bruma:Biraz daha şansı olsa 4 kere çizgiye inmişti gollük pas verecekti ama bir kere inebildi düşünün artık çok olmasa da etkliydi.

Chedjou:Gol dışında kötüydü.

Telles:Berbat oynadı savunma özelliği yok denecek kadar az.

Burak:Geçen sene ki gibi.

Eray:1 milyon :(

Erayi serbest biraksak birinci ikinci ligden talibi cikmaz,diğer futbolculara sallamaya gerek yok,doğal olarak hazir değiller

İlk maça göre takım iyi sayılır.

Tek tek oyuncu analizi yapmak yanlış olur. Rakip bize göre daha hazır bizimkilerin çoğu nerdeyse ilk defa yanyana oynuyor.

Selçuk a kimse bu maçta bok atamaz,hem iyi oynuyor hem de mental olarak toparlanmis.

Eski maestro geri dönecek inşallah. O korkak görüntüsü yok dikkat ederseniz.

Yalnız bruma iyi güçlenmis

nedir bu selçuk düşmanlığı beyler . sahanın iyileri bruma selçuk melo ve veysel . futbol cahilimisiniz yoksa kuşmusunuz anlamıyorum. bence takım gayet iyi oynuyor. rakibi sezona baslamıs bir takım. biz daha 1 hafta önce idmanlara başlamışız. biraz mantıklı düşünün.

iyi iyi begendim. eray denen herif dişinda. bu herif ziplayamiyor. deli etti beni. defolsun gitsin..

Muslera - Veysel - Semih - Koray - Telles - Melo - Selcuk - Bruma - Sneijder - Olcan - Ayibogan Transfer

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Eray artık 3. lig takımına mı gider nereye giderse bir zahmet daha fazla uğraştırmasın. Telles ve Chedjou çok büyük Fatih Terim kazığıdır. Verilen paraları asla hak etmiyorlar. Emre Çolak ve Burak Yılmaz ilk 11 olabilecek zihinsel kapasiteden kesinlikle yoksun. Veysel'den en fazla yedek olur. Selçuk'tan formayı alabilecek bir yerli bulamadığımız sürece işimiz zor.

:asd:

gerçi doğru olabilir hairovic ve lucas ta komisyon aldı diyolardı

Geri
Üst Alt