Hazırlık Maçı | Rapid Wien 3-1 Galatasaray | MS | 23 Temmuz

Selcuk'u su macta begenmeyenleri anlayamıyorum gercekten. Adam topa bastı, top sakladı, pres yaptı, asist yaptı. Ve bu mac Selcuk'un ilk macı.

Telles karşısındaki adama hamle yapıyor, kaparsa kapıyor geçilirse adamı kovalamaya tenezzül bile etmiyor, deli etti beni umarım düzelir.

Selçuk bence gayet iyiydi arkadaşlar bir orta sahadan daha ne bekliyorsunuz anlamıyorum James-Kroos karışımı bi yetenek mi ne yani ?

Selçuk yerine birini alsak en az 8-10 bayılırız.

Selçuk bu maçta iyi mi şimdi? Bence degil Melo-Bruma-Veysel hariç iyi oynayan yok sahada. Biraz da Olcan ve emre çolak

şu lanet yabancı kontenjanı olmasa burak ı iyi bi paraya satsaydık çok iyi olacaktı. burak la tek forvet oynayıp başarı sağlayamayız ne yazıkki. çift forvette burak top tutabilen bi adamın yanında oynarsa sorun olmaz ama elimizde sneijder varken çift forvet oynamak da mantıklı değil. yani işin özü burak bu takımın sistemine uymayan bi futbolcu.

hücumda fena değil takım daha sneijderin geleceğini de düşünrsek gayet iyi diyebilirim ama bu savunmayla yine gol yemediğimiz maç kalmaz her maçı kazanmak için min 2 gol atmak gerekir

Umut Gündoğan İN Emre Çolak OUT

Amrabat İN Olcan OUT

Eray'ın yerine kimse girmese de olur ;)

bruma gerçekten çalışmış afferim karaoğlana selçuk sanırım futbol oynamaya karar vermiş istekliydi

Bruma , Veysel iyiler. Bruma playmaker oynamalı bazı maçlarda .

Telles 6 milyonluk topçu değil. 2 milyonluk sıradan leş bir bek gibi oynuyor. Transferde etrafa mal gibi para saçmışız geçen sene. Burak danası da topu sağ ayağına alması gerekirken soluna alıyor, sonra geri pas yapar gibi kaleciye veriyor. Beyni o kadar yavaş çalışıyor ki... Alt yapıdaki çocuklar oynasın daha iyi, en azından maç tecrübesi kazanırlar.

Ezbere eleştirilerin doruk noktasına ulastığı bir maç olmakta.Burak'a Emre'ye Selçuk'a sövmeye yer arıyo millet ben mi yanlış maçı izliyorum.

Geri
Üst Alt