Ege Can Erbay
10 Numara!
- 8 Aralık 2016
- 11.419
- 7.998
- 928
Forveti açıklayın artık. Maç bitti eğlendik şimdi iş zamanı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mustafa kapı varen muğdata gerek olmadığı aşikar
katkı yapamayacaksa m.kapı yapmasın
Daha kötüsü orda ömer bayramı oynatıp en az 8 puan kaybetmemize neden oldu.
Uefa youth league de son macta Abdussamedi baya begenmistim. Celilin yerine niye onu oynatmiyor hocamiz? Celil bence bizde oynayacak adam gibi durmuyor. O cocukta iyi boyda var pozisyon icin bir kere onu ilk onbirde görsek keske.
isimleri örnek olarak verdimkapi orta saha degilmi
Yönetimin gözüne sokmak için oynatıyor benceAhmet çalık yerine gökay oynasa, muğdat yerine mustafa kapı oynasa, selçuk yerine atalay mesela 50 60 dk hatta 90 dk daha iyi olmazmı. Hocanın ahmetten muğdattan hala beklentisi varsa dükkanı kapatsın gitsin. İşte bu mantıksızca hareketleri düşünüp söylediğimizde terim düşmanı oluyoruz anasını satyim.
Yönetimin gözüne sokmak için oynatıyor bence
Kendimizi kandirmaktan vazgecelim
Yönetimin gözüne sokmak için oynatıyor bence
Muğdat Galatasaray tarihinde gördüğüm en kötü oyunculardan biri.
Bilmiyorum denk gelmis miydin görmüs müydün ama birisinin hocayi savunma sekli muazzamdi Feghouli konusunda. Arkadasin ismini hatirlamiyorum ama maalesef.
Feghouli nin haftalarca oynatilmamasini su sekilde savunmustu: "Hoca onun sonradan böyle bir performans gösterecegini tahmin ettigi icin oynatacagi günü bekledi".
EH YUH YANI ARTIK.