Hazırlık Maçı | RB Leipzig 1-1 Galatasaray | MS | 12 Ocak | GS TV

Forveti açıklayın artık. Maç bitti eğlendik şimdi iş zamanı.

mustafa kapı varen muğdata gerek olmadığı aşikar
katkı yapamayacaksa m.kapı yapmasın

Yunus topla hep dogru yerde dogru zamanda bulustu. Ama sonrasinda ne yapacagina karar verene kadar cok vakit gecti. Ikinci yari daha iyiydi. Mugdatlar Sinanlar onunu tikadigi icin hemen kiralik gitmesinde fayda var. En azindan ligin ikinci kisminda.

Uefa youth league de son macta Abdussamedi baya begenmistim. Celilin yerine niye onu oynatmiyor hocamiz? Celil bence bizde oynayacak adam gibi durmuyor. O cocukta iyi boyda var pozisyon icin bir kere onu ilk onbirde görsek keske.

Daha kötüsü orda ömer bayramı oynatıp en az 8 puan kaybetmemize neden oldu.

Dahası var selxugu oynatan adamın futbol bilgisi şüphelidir,.. forumdan rica.ediyorum bu sene bizim genclerin avrupa gecler ligi olsa gerek ordaki maclari izlesinler butun genclerin icinde tek parlayan isim abdussamed kampa bile goturulmuyor ama orda.dokulen.celil gibi isimler kampda...

Ahmet çalık yerine gökay oynasa, muğdat yerine mustafa kapı oynasa, selçuk yerine atalay mesela 50 60 dk hatta 90 dk daha iyi olmazmı. Hocanın ahmetten muğdattan hala beklentisi varsa dükkanı kapatsın gitsin. İşte bu mantıksızca hareketleri düşünüp söylediğimizde terim düşmanı oluyoruz anasını satyim.

Uefa youth league de son macta Abdussamedi baya begenmistim. Celilin yerine niye onu oynatmiyor hocamiz? Celil bence bizde oynayacak adam gibi durmuyor. O cocukta iyi boyda var pozisyon icin bir kere onu ilk onbirde görsek keske.

Abdussamed kampa bile.goturulmedi,youth ligde takimi tek basina tasimisdi ,gokay,celil ve yunus rezilleri oynarken o cocuga herkes hayran kalmışdı... torpili yokve o cocuk gider baska takıma,ordada aynen ozan gibi parlar.

Ahmet çalık yerine gökay oynasa, muğdat yerine mustafa kapı oynasa, selçuk yerine atalay mesela 50 60 dk hatta 90 dk daha iyi olmazmı. Hocanın ahmetten muğdattan hala beklentisi varsa dükkanı kapatsın gitsin. İşte bu mantıksızca hareketleri düşünüp söylediğimizde terim düşmanı oluyoruz anasını satyim.
Yönetimin gözüne sokmak için oynatıyor bence

Kendimizi kandirmaktan vazgecelim

Bilmiyorum denk gelmis miydin görmüs müydün ama birisinin hocayi savunma sekli muazzamdi Feghouli konusunda. Arkadasin ismini hatirlamiyorum ama maalesef.

Feghouli nin haftalarca oynatilmamasini su sekilde savunmustu: "Hoca onun sonradan böyle bir performans gösterecegini tahmin ettigi icin oynatacagi günü bekledi".

EH YUH YANI ARTIK.

Bilmiyorum denk gelmis miydin görmüs müydün ama birisinin hocayi savunma sekli muazzamdi Feghouli konusunda. Arkadasin ismini hatirlamiyorum ama maalesef.

Feghouli nin haftalarca oynatilmamasini su sekilde savunmustu: "Hoca onun sonradan böyle bir performans gösterecegini tahmin ettigi icin oynatacagi günü bekledi".

EH YUH YANI ARTIK.

Aliskiniz sasirmadim

Geri
Üst Alt