Hazırlık Maçı | Sakaryaspor 0-3 Galatasaray | MS | 25 Temmuz | GSTV

ismail - en azindan eray'dan iyi diyebilirim ama net test edecegimiz bir an olmadi
linnes - sessiz, sakin, oynuyor iste bildigimiz gibi martin
maicon - cok agir ve dengesiz
ahmet - cok agir ve dengesiz
carole - adam kacirmadigi gün yok, savunmada berbat
selcuk - fizik olarak bitik
belhanda - fazla kilolu
feghouli - acayip bitik, emekli gibi
sinan - sutlari iyi ama kanat oynayacak tempo yok, anca forvette top gelecek de atacak, zayiflamali ve suratsizligi birakmali
onyekuru - kaptirdigi bazi toplar disinda gayet iyidi, oynar bu adam
mugdat - fizik olarak iyi durumda, tam bir takim oyuncusu, verimli olur

Feghuli denen arkadaş belhanda denen arkadaştan daha kotu her maç ama sadece belhanda mevzu. Ikisi de kötü yani sadece belhanda kötü demek takıntı boyutuna geliyor . Onyekuru hatta muğdat bile kanat olduğunu gösteriyor

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Neye takıntı yapıcaz feguli amcamızın oğlu mu?

Hayır bir topçuyu beğenmiyoruz diyoruz o zaman hiç birini beğenmiyeceksiniz diyorsunuz böyle mantık olur mu? herkes aynı fikirde olmak mı zorunda, bana göre feg daha iyisini yapacak kapasitede ondan destekliyorum belhanda ile ne alaka 2 si ayrı mevzu 1 kere.

Şu maçda Orta sahada oynayanların maaş ortalaması 3 milyon...ama verim sıfır.Yani aldıkları yıllık ücrete göre şu halleri tam bir kepazelik.sakarya maçında bile fark yaratamıyorlar..

Muğdat bizim 2.forvetimiz olacaksa kapatalım dükkanı..
Biraz henry...onun dışında hepsi umutsuz vaka...

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Feghouli fena değildi.abartmasanız artık.defanstanda top çıkarttı.ilkyarida isabetsiz pasi yoktu belki.bi ara cezasahasinda müthiş hareketler yaptı

Maicon kadar agir stoper izlemedim hic servet cetin dahil.

Bizim için en hayırlısı Belhanda ve Feghouli 'nin en fazla 1 tanesinin sahada olması hatta ikisininde sahada olmaması. Haydi geçen sene Belhanda 'nın aşağı yukarı neler yaptığını görmüştük ama Feghouli 'den bu sene çok beklentim vardı sağolsun Sakaryaspor maçında bile iş yapamıyor ...

Donk ve celil girmeli.selcuk ve belhanda cikmali

Onyekuru ben topçuyum dedi resmen zeki ve hızlı bir kanat bir araya gelince böyle oluyormuş

Beyler kondisyonsuz adamı halısahaya götürün rezil olur. Eleştiri yaparken sezon başında olduğumuzu unutmayalım. Feguliden beklentiletin yüksek olması büyük problem. Adam ortalama oyununu oynasa fark yaratacak ama çözemediğim bir durum var onda.

——————

Alt tarafı açılış maçı.beklentinin pokunu cikarmayin

Açıkçası oyuncuların eksikleri üzerine gitmesi beni sevindirdi. Feghouli daha fazla oyun içinde kalıyor. Belhanda ise daha çok şut denemesi yapıyor. Fatih hocam oyunculara eksiklerini söylemiş gibi.

3.8 alan bir oyuncu boyle fizikte olmaz. Ha kendine bakar kötü oynar ona eyvallah ama k.bakmasin hem dunya kadar para alacan hemde got gobek ortada gezecen.

polyannaciliga gerek yok, maddi durumdan ötürü dogru dürüst oyuncu alamadik. ayrica kadrodaki oyunculardan daha fazla verim aliyoruz demek hayalcilik olur.

muslera ve nagatomo beyefendiler hala tesrif etmediler, mariano ve serdar ise hic oynamadi.

fernando ve gomisi neredeyse hic izleyemedik adam akilli. pek iyi görüntü vermediler oynadiklarinda da, yükleme yapildigindan bitikler herhalde.. garry dahil bir sürü oyuncunun daha kilo vermesi lazim.

eren derdiyok falan yine umutsuz vaka, hic degisim yok

takimin en profesyonel topculari linnes, donk ve mugdat diyebiliriz.

Geri
Üst Alt