- 30 Temmuz 2009
- 11.832
- 5.989
- 1.823
Akşam Fener'in maçını, gece de bizim maçın tekrarını izleyeyim diyorum hazırlık maçı en nihayetinde ama, şimdi Fener tutup Dinamo Kiev'i elerse, boşu boşuna bizim maçı canlı izlememiş olurum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Salernitana iyi bi takim gibi,ortasahasiz ne yaparız Allah bilir.belki midso kurtarirdi
Takimdaki gercek ortasahalar yedeklerde duruyor.baran,efe ve hamza akman.neyse okan da gidici zaten, tahminimdeki gibi.ligin baslamasina az bi sure kala sacmalamis ilk 11 icin
Belli di mi?tek avuntum ilk 6 haftada fb ve bjknin de cuvallamasi.okani bizim taraftar yiyecek,ben desteklesem ne faydakim gelir okan giderse
salernitana as 11 çıkarsa taylan fena dökülür
Baya mac oynadı hakliSergio maç kadrosunda yokmuş. Dinlendirecekmiş hoca
Saleernitina kim yav renkdas. Içlerinden geçeriz.önünde kılınç ve cicaldau varken makalele de dökülür ahbert. salernitanın insafına kalmış alacağmız skor
Gs li olmadığını biliyordumEvet öncelik şanlı Kievimizin mücadelesi olacak
taylan tamamen salmış kendini. antrenmanlarda bile çok isteksiz duruyor, geçen kasımpaşa maçında 10 dakikada dağıldı.önünde kılınç ve cicaldau varken makalele de dökülür ahbert. salernitanın insafına kalmış alacağmız skor