Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
Luyindama giriyo oleyyyy
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olay tamamen bu abi işte. Bu yaşta Türkiye'ye gelip vitrinden düşmek istemedi adam. Küme düşmeye oynasa, rezil olsa, çöp ilan edilse, hiç bir talibi olmasa bile her türlü Türkiye'ye gelir istediği andaBunu ciddi ciddi sormana şaşırdım. Bir kere sadece bu seneye bakılmaz. Genel olarak avantajlar ise; küme düşmemeye değil şampiyonluğa oynama hedefi olan bir takımda olmak. Gelecek sene veya sonraki sene alt ligde oynamak zorunda olma ihtimalinin çok daha düşük olması. Bu sene değilse de ilerleyen yıllarda Avrupa kupalarında oynama şansının çok daha yüksek olması. Daha yüksek maaş. Daha ne olsun?
Selenitana'nın tek avantajı bir ihtimal Serie A takımlarının yakın radarında olma ihtimali ama takım iyi oynamazsa o da zora girer. Ancak Avrupa'da oynayabilirse GS, İtalya dışında kalan Avrupa ülkeleri için daha iyi bir vitrin bile oluyor.
O Botheim şimdi gelsinLuyindama giriyo oleyyyy
Uefa ora olmazsa konferansdan devam ederler en kötuYalan yok f5in avrupada grup maçları oynamasını istiyorum ki ligde bizim işimize gelirdi .
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
A mallari