Hazırlık Maçı | Sk Sigma Olomouc 0-2 Galatasaray | MS | 16 Temmuz | Spor Smart

Şaka maka çok kötü takım. Resmen dökülüyor. Bu Cicaldau'yu nereye koysan hayalet gibi oynuyor. Buna 7 verdiğimizi hatırlayınca sinirlerim bozuluyor. İkinci yarıyı sinirimi bozmamak için izlemicem.

Emre akbabaya bak sözde hücum oyuncusu ortaya top almaya geliyor her topu fişek gibi musleraya atıyor .. Teknik ve oyun gorusu olarak inanılmaz yetersiz bir takımız öyle boyle değil..
2 orta saha belli de ilaveten 1 forvet 1 kanat sartoglu şart ..Keremin 2 maçtır tek olumlu hareketi olmadı desek yeridir..Ayriyetten Omar çok yetersiz bir herif

POLYANNALIĞI BIRAKIN. 3-4 transferle bişey olacağını sanan delidir. Bu takımdan bi bok olmaz
Sol stoper, Sağ bek, 6 numara, 10 numara, forvet kafadan en az 6 transfer lazım yedek forvet, yedek orta saha, yedek kanat derken 9-10 transfer şart oğlu şart başka türlü olmaz.

dybala gelse bile bu takımdan cacık olmaz

3-4 transferde kesmez kerem maşallah artık topta kontrol edemiyor

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cicaldau nun satılması lazım acilen 1-2 milyon ne verilirse kardır şu saatten sonra bu kadar kaybolan adam ben görmedim daha önce. Emre akbabayla hayaletlik konusunda yarışıyorlar
Sizde taktınız Cicaldau ya adam gayet iyi daha ne yapsın

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu takim ne oynuyor aga??? Hic pozitif bir sey yok... şut cekecek pozisyon bile bulamiyoz.. bu ilk 11 normalde ligde bile ilk 3 e oynayabilecek düzeyde ama lesh gibi oynuyoz.. okan hoca bu takima daha birsey katamamiş. Emin bayrami begendim bu cocuk ilk 11 bile oynayabilir.

Geri
Üst Alt