Hazırlık Maçı | Sk Sigma Olomouc 0-2 Galatasaray | MS | 16 Temmuz | Spor Smart

ikinci yarı hamza ve baran taylan ve berkanla oynayıp kafayı yiyecek daha.tabi oyuna girerlerse

Haftaya pazar yetki genel kuruluna kadar yuksek bonservisli transfer beklemeyin

Gk dan yetki alana kadar yuksek bonservis odenmeyecek gkda sorun olmasin diye

İlerde Cica görünmez oluyordu ama geriye gelince daha istekli gibiydi. Uzun topları iyiydi. Oliveira'nın yanına önüne adam çekemezsek yazık olur. Gomis'le bu sezon olmaz. Süratli bir forvet şart biraz ayağı düzgün olsun yeterli olur.

yunus ve kerem sergio ve emre akbabaya cok uzak oynuyo.kendi baslarına ilerde takılıyorlar.emre akbaba da defansın önune kadar gelip top almaya calısıyor falan.mevlam kayıra saldım cayıra herkes sahada

mevkisinde yeterli bulmadigim pva, onde yuruyen gomis,
daginik kerem , iki kez one cikan omer,.....

cicaldau da emre akbaba'ya olan olacak takimda kalirsa. tu ka ka. ezber .
bugun regista bolgesinde oynayip fena de bir performans sergilemedi. oyunu acti, geriden topu yanlara acarken misal iki pozisyon vardir *pva gelen paralel havadan nokta paslari ayakta tutamayip taca atti.

gobekte cica & sergio ile al verler oyun ici toplu oyunda momentum icin ufak ama gerekli rakibi ceken verkaclar olmasina ragmen sagda misal omar hic kendini gostermedi pas istasyonu olma adina,,, pva desen, yine yerini bolca kaptirdi, yedigimiz en onemli tehlikeli pozisyonda kendi bolgesinden geldi, pozisyonu tekrar izleyen kareyi hatirlar.
kanat bek_ofansifi icin takima alinan bir tipoloji gorunumunde. ki, bugun onde sifira inip ortalari yakin plandan rakip stopere nisanladi bir kac kez. dolayisiyla ofansif olarakta sinifi gecemedi ilk yari ozelinde.

bir seyler yapmak isteyenler. yunus, sergio,. geride emin, cica geriden topu orta onune tasima ve kanatlara uzun pas baglaminda fena isler yapmadi. defansif olarakte o ve arkasindaki emin gobekte rakibi bolca karsiladilar. bu arada genc *emini begendim.

Evet ikinci yarı başladı işkenceye devam

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ligde cok degil ,5 hafta sonra fatih terim gelecek.bari gueyeyi alsalar

Reisler beğenirsiniz beğenmessiniz ama tudor zamanı muazzam bir neşter vurmuştu takıma ilk kamp döneminde sinejder sabri trabzon dan gelen sağ bek ilk aklıma gelenler. şimdi bakıyorumda ömer aytaç omar diagne vb. zaten bunları büyük bir ihtimalle kadroda düşünmüyorsun neden kamp kadrosuna dahil ediyorsun anlamıyorum agalar masa ya yumurğunu vuracak böyle tudor gibi deli bir teknik direktör lazım haaa bu arada okan hocaya bir şey demiyorum çok sessiz sakin adam iyi hoca ben çok beğeniyorum ama zannediyorum ki ilk tökezlemede okan hocayı yiyecekler çünki leşçi akbabalar bekliyor.

Yine berbat bir futbol var sahada.

Bu takımın belini büken çok önemli oyuncu eksikleri var.

İki tane golcü, hızlı ve driplingçi kanat oyuncusu şart.
En azından Matias Vargas’ı alabilirsek bence çok doğru bir iş yapmış oluruz. O kadar hareketli bir oyuncu tam aradığımız bir adam olur.

Kaliteli bir defansif orta saha şart.

Çift yönlü bir orta saha lazım. Sergio tanıdığım biri değil ama ilk maçına bakarsak, benim istediğim orta saha görüntüsünde değil. Bize çift yönlü, hızlı, güçlü, kalçasını iyi kullanan, topu ayağına aldı mı dikine gidip bir iki oyuncu eksiltebilen ve bu şekilde hücumcular için alan yaratan biri lazım.

eminin attıgı uzun toplar ben elitim diye bagırıyor...emin en iyisi takımın

Geri
Üst Alt