Hazırlık Maçı | Sk Sigma Olomouc 0-2 Galatasaray | MS | 16 Temmuz | Spor Smart

Şu Omar ve cica coplerine verdiğimiz her 1 penny bile haram cidden aldiranada sevgilerimi iletiyorum Omar için duyar kasanlara kitlemek lazımdı bize maliyetini

2 tane kanat oyuncumuz var bişey olsa sictik yedekten girecek Babel bile yok gidip fenerden isteriz bize kanat versenize diye

Senin cikaracagin kadroya tüküreyim okan.senden de bi yol olmaz.eren aydin ve emirhan niye kadroda yok?

hazirlik maci da olsa, elde salt gercek DM olmadigindan devsirme ve veya hibrid orta sahalarla o bolgeyii gecistiriyoruz gibi - bu mac ozelinde - transfer gelene dek.

hocanin taylan,berkan kesik yapmasi bu bolge baglaminda mantikli. son macta bayagi vasat idiler,
ozellikle top kayiplari , *geriden *pas *alirken *top *kaptirma ve pas dagitiminda bayagi yetersiz gorunduler.

bugune donersek,basta da dedigim gibi, cica ve sergio bu bolgede ve de ayni anda yan yana oynayacak olmasi ilginc olacak tarafima. sergio orta ikiliden biri olursa- bir nevi mou nun zorunlu olarak roma da oynattigi bolge gibi bir durum ortaya cikacak bu mac ozelinde. cica ise, daha once burda taylan vs ile yan yana oynadi -ki, kendisinin cok onlerde oynamasindan yanayim,ilk geldigi gunden beri.

*bolgesel bazda (dm,dcm vb) yerinde ; *devsirme *hibrid orta sahalarla oynayacagimiz bu macta bu ikilinin takimin defansif performansinda nasil performans verecegi yeni sezona dair done olamaz bence. cica bilindik o bolge de ne verecegi,,, sergio ise yazik edilecek bir profil o bolge de, alinirken *ozellikle *vurguladigim *bolgesinde *oynamasi hem kendisi hem bizim adimiza win win bir durum. <=> bir ihtimal , *belki ,cok iyi ust kalite bir orta saha ile yan yana oynayacak olmasi cica'yi da oyun olarak uste cikarabilir. bu yonden bir kazanc olur elbette. kim bilir.

genclerden emin'in yer almasina sevindim. hamza vs de 2.yari baslarinda girmeli diye dusunuyorum.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt