Hazırlık Maçı | Slovenya 0-1 Türkiye | M.S | 5 Haziran | ATV

CkLVPqpW0AAgqtU.jpg:large

Milli Takımlar ‏@MilliTakimlar 16 dk.16 dakika önce
Bu akşamki Slovenya maçında #AMilliTakım 'ın giyeceği forma ve kaleci forması

Volkan Babacan'ı o forma içinde görmek beni geriyor.

Emre Mor ve Yunus Malli ilk 11 oynar ins.

Emre Mor kesin oynarda, Yunus harcaniyor.

Bu Yunus'u hiç Adam akıllı göremedik. İyi mi kötü mü bana hiç bir hava veremedi sonraki girdiği oyunlarda . Adam geçip orta açtığını dahi görmedim . İlk 11 oynat da görelim hocam, Hakan Emre Yunus bunlar olsun .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yunus için hala Mainz'dan geliyor havasıyla küçümseme var bence. Adam Schalke'den gelse mesela böyle olmaz. Yunus çok kaliteli oyuncu.

Yunus iyi adamdir, nedense fazla sans verilmiyor Milli takimda. Ne bilim Ozan denen dombili veya Volkan Sen oynayacagina biraz da Yunus oynasaydi keske hazirlik maclarinda.

Hatirlatmak da fayda var, kis transfer döneminde Dortmund alacakti hatta hem Yunus hem de Mainz ile anlasmislardir ama Mainz sonra vazgecti Yunus'un yerine adam bulamayiz simdi diye.

Avrupa Ligine katilmaya hak kazandi Yunusu göndermeyerek Mainz. Yunus dan mutlaka faydalanmaliyiz Euro'da.

Son maç olacağı için turnuvada oynayacak adamlar oynamalı. Eğer Emre Mor turnuvada oynayacaksa o oynamalı ama zor.

Türkiye XI: Volkan Babacan, Gökhan, M.Topal, Hakan Balta, Caner, Ozan, Selçuk, Oğuzhan, Hakan Çalhanoğlu, Arda, Burak.

Kalecisi babacan
Stoperleri balta ve topal olan takım havuzdur.

Lanet gelsin Dursuna!

Terim de bir adama bir takti mi hic birakmiyor.

Ozan kadar abartilan bir futbolcu yok su kadroda.

Geri
Üst Alt