- 16 Haziran 2010
- 191.039
- 133.834
- 6.478
Volkan Babacan iyi kurtardi su son topu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
La bir kes sen de
Sanki futbol uzmanı mk bir halttan anlamadığını bilmesek inanıcaz
Gören de canlı yayında maçı yorumluyor sanar tavırlara bak hırbonun
Sıkıştığımız zamanda Burak-Tosun oynamak lazım
Elinde ki tek sol bek. Ismail'i gecelim.Caner çok kötü ya.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
nekadar çok forvet okadar çok gol atılacağını zanneden tipik eğitimsiz cahil kalmış bir futbol severi daha böylece deşifre ettik.
Çilek çilek diye diye kulübün maddi durumunun içine sıçan entel zihniyetle karıştırdın beni
Ozan kadrodan çıkartılıp Topal asıl mevkisine ve Hakan da göbeğe geçmezse birde Burak yerine Cenk oynamazsa turnuvada sıkınıtı yaşarız gibi gözüküyor.
Ismail zaten Sabri'nin sol bek versiyonu. Aynı kazma yani.Elinde ki tek sol bek. Ismail'i gecelim.
Ozan'in iyi oynadigi bir mac hatirlamiyorum ben mesela. Ama orta saha fazla bos kalmasin diye ve elde ki en defansif oyuncu Ozan oldugu icin oynatiyor heralde. Baska aciklamasi yok. Yoksa Topal orta saha icin elinde olsa Ozan'i keserdi heralde.Ismail zaten Sabri'nin sol bek versiyonu. Aynı kazma yani.
Sol bekte anlarım alternatif yok Caner oynuyor ama diğer pozisyonlarda neden bu ısrar. Hele hele Ozan da ısrar etmesi çok sinir bozucu.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Onları yapsak bile stoper sıkıntısı çekeceğiz gibi gözüküyor.
Keşke Darmstadtdaki türk stoper çağrılsaydı