Hazırlık Maçı | Slovenya 0-1 Türkiye | M.S | 5 Haziran | ATV

ozan tufan oğuzhan özyakup böyle felan çıkarsak rezil oluruz mutlaka kanatlı sistem çıkması lazım topal selçuk göbeği tutmalı sağlı sollu akan kanatlar olmalı yoksa 0 keçeriz 50 tane beyinsiz orta sahayla

ulan su topu bi sag atamadiniz israrla sol tarafi kullaniyorlar cözüm olarak emreyi sola almasini dilerim!

Nuri 27 yaşında Dortmund gibi takımda kaptanlık yapıyor:(

bu sene cogu macını izledim dortmundun ozaman ben baska takımı izledim cünkü kendisi nezaman izlsem sakattı

nuri liverpoola transfer olmadan önce cok cok iyidi ama artık ne dortmundu nede milli takım için yetersiz bence formu

bu sene cogu macını izledim dortmundun ozaman ben baska takımı izledim cünkü kendisi nezaman izlsem sakattı

nuri liverpoola transfer olmadan önce cok cok iyidi ama artık ne dortmundu nede milli takım için yetersiz bence formu
Dortmund taraftarı olarak bende bu sene yedek oyuncudan öte iyi bulmadım ama Türkiye Milli takım da olmasına yeterli bu. Ülkede nuriler kaynımıyor ki her köşeden

Emre Mor adamlarin icinden oyle rahat geciyo ki sanki hic birsey olmamis gibi bide ustelik pozisyon yaratiyo helal olsun

Herseyi gectim de Burak'in iyilesmesi hic iyi olmadi.

Ne güzel Cenk ile hava topu falan da kazaniyorduk ileride sacmasapan foullerden uzak kalmistik. Kanser hücresi geri döndü.

Ah be 1 ay sonra iyilesseydin olmaz miydi Burak. Simdi Cenk 100% kesik yiyecek turnuvada Burak'a birsey olmadigi sürece.

burak'ı takımdan kesecek herhangi bir canlı yoktur şu dünyada .
adam terim'in torpillisi .
edit : burak senin tipini ..................................

Sırf kazanmak için bazı oyuncuları kötü de oynasa çıkarmıyor hoca. Aradaki İngiltere maçıı saymazsak Terim her maçı bir şekilde kazanalım mantığında olduğu sürece bu bize turnuvada zarar verecektir.

Maçı sende bizim gibi izliyorsun bazı oyuncular çok kötü oynuyor bazıları da sadece ismiyle orada olduğunu gösteriyor bunu nasıl görmüyorsun.

Güzel bir jenerasyona sahibiz ama sırf bazı takıntıları yüzünden bazı mevkilerde yanlış tercihler yaptı umarım bunlar bize sıkıntı yaratmaz.

FT hocamız tazminat için uğraşıyor. Aklı bizde...

Eğer böyle değilse o zaman FT hocam formsuz. Şu Burak'ı kim beğeniyorsa futbol bilgisinden şüphe ederim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hocam Türkiye milli takımını sayın Hamza'ya emanet edip kulübüne geri dönmelidir

Geri
Üst Alt